ΠΑΟΚ

Πατημένο γκάζι στα μεταγραφικά

Πατημένο γκάζι στα μεταγραφικά

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναζητούν δύο παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Τι γίνεται με Πασκουάτο και κεντρικό αμυντικό. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Στα... κόκκινα βρίσκεται η μηχανή του ΠΑΟΚ όσον αφορά στο κομμάτι των μεταγραφών. Η ανάγκη για ενίσχυση είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική και άμεση, αφού οι αδυναμίες της ομάδας είναι δεδομένες και καταφανέστατες.

Ειδικά μετά απ' όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή, τα περιθώρια στένεψαν αρκετά και έτσι ήδη βρίσκονται στα σκαριά δύο μεταγραφικές κινήσεις που σκοπό θα έχουν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην Τούμπα.

Πασκουάτο μεν, αλλά...

Η περίπτωση του Ιταλού παραμένει ανοικτή, όπως σας είχαμε αναφέρει από το πρωί, αλλά δεν προχωράει. Ο λόγος; Οι άνθρωποι του "Δικέφαλου" ψάχνουν ένα πιο... δυνατό και εμπορικό όνομα για να καλύψει τη θέση του μεσοεπιθετικού, έτσι ώστε να ικανοποιηθεί και ο κόσμος που ζητά επίμονα έναν μεγάλο παίκτη από τον Ιβάν Σαββίδη.

Κεντρικός αμυντικός

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει και έναν κεντρικό αμυντικό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει έρθει σε επαφή με Ιταλό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ιταλική ομάδα, είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο, αλλά μπορεί να αποδεσμευτεί και να έρθει στον "Δικέφαλο".

Όπως και να έχουν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να "κλείσουν" αυτά τα δύο ζητήματα, αφού οι διεργασίες στα γραφεία της Τούμπας είναι πυρετώδεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ