ΠΑΟΚ

Παρουσίαση Ιβιτς με ανακοινώσεις

Παρουσίαση Ιβιτς με ανακοινώσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ θα αναλύσει το πλάνο του νέου ΠΑΟΚ και τη λογική της επιλογής Βλάνταν Ίβιτς για τον πάγκο, ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και παίκτη! Παρακολουθεί Ορφανίδη και Γκνιάτιτς ο "Δικέφαλος".

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν στις 12.30 στην Τούμπα ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σλοβάκος πρόεδρος και αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει τον Σέρβο τεχνικό και μαζί την λογική με την οποία χτίζεται ο νέος ΠΑΟΚ. Θα αναφερθεί στην προσπάθεια για να ανέβει ποιοτικά το επίπεδο του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και την τρίτη μεταγραφή μετά τους Μάτος και Σάχοβ.

Γκνιάτιτς και Ορφανίδης

Μπορεί το βάρος στα μεταγραφικά να πέφτει σε περιπτώσεις έτοιμων παικτών από το εξωτερικό, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται και δεν παρακολουθεί παίκτες εντός Ελλάδας. Μία γνωστή περίπτωση είναι αυτή του Πέτρου Ορφανίδη της Ξάνθης την εξέλιξη του οποίου, ο Δικέφαλος παρατηρεί με μεγάλη προσοχή.

Υπάρχει, όμως κι αυτή του Όγκνιεν Γκνιάτιτς του Πλατανιά που έχει ξεχωρίσει. Ο 24χρονος Βόσνιος, διεθνής με τις ελπίδες της χώρας του, έκανε καλη σεζόν με 29 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και παρακολουθείται στενά από τον ΠΑΟΚ. Αν δεν προκύψουν οι περιπτώσεις που θέλουν Μίχελ-Ιβιτς για τη θέση του αμυντικού χαφ, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση να αποκτηθεί από φέτος.

Ο Γκνιάτιτς που πήγε στον Πλατανιά από τη Ραντ έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα των Χανίων.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ