ΠΑΟΚ

Παραίτηση Παναγιωτά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Παραίτηση Παναγιωτά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Γιώτης Παναγιωτάς INTIME SPORTS

Οι αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αστοχίες και οι οργανωτικές ελλείψεις στη γιορτή του ΠΑΟΚ έφεραν την αποχώρηση του διευθυντή Επικοινωνίας και Νέων Μέσων της ΠΑΕ. Τι αναφέρει σε δήλωσή του.

Οι κλυδωνισμοί στον ΠΑΟΚ μετά τη γιορτή των 90 χρόνων συνεχίζονται και έφεραν και την πρώτη παραίτηση. Αυτή ήρθε από τον Γιώτη Παναγιωτά, πρώην πλέον διευθυντή Επικοινωνίας και Νέων Μέσων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε την ευθύνη συντονισμού της Επιτροπής Εορτασμού των 90 χρόνων.

Την έκανε γνωστή με ενημερωτικό σημείωμα που έστειλε προς τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ ΠΑΟΚ, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

"Ήθελα εγώ να σας ενημερώσω πως για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου - η οποία έγινε αποδεκτή - μετά από τη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, η οποία όπως εξελίχθηκε δεν είχε καμία σχέση με το πώς την οραματιστήκαμε.

Προτίμησα να αναλάβω το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί, γιατί το θεωρώ έντιμο απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη, που μας έδωσε τη δυνατότητα απρόσκοπτα και χωρίς όρια, να δημιουργήσουμε ένα αξέχαστο βράδυ γενεθλίων.

Έπειτα από τρία χρόνια αφήνω τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο σε πολλούς τομείς, αλλά και με άξια στελέχη που είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουν ακόμη περισσότερα.

Προσπάθησα να έχω με όλους σας μια καλή συνεργασία τα τελευταία χρόνια, με άλλους το πετύχαμε, με άλλους όχι, αλλά σκόπιμα δεν αδίκησα κανέναν. Σας ευχαριστώ όλους, καλή αντάμωση!".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ