ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας"

Παπαδόπουλος: "Πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας"
Παπαδόπουλος Γκολάσα INTIME SPORTS

Πως πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη για να πάρει τη νίκη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι με τον ΠΑΣ αποτελεί παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα πρέπει να γίνουν για να φύγει η ομάδα του νικήτρια από την Κρήτη στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: "Το παιχνίδι με τα Γιάννενα πέρασε. Θα μας πει ο προπονητής τι έφταιξε. Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα τα εκτός έδρας. Πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια στη σειρά. Να είμαστε καλά, να δείξουμε την ποιότητά μας και να πάρουμε το παιχνίδι".

Για τις χαμένες ευκαιρίες στον αγώνα με τον ΠΑΣ: "Είναι πολλά τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε. Σε κάποια παιχνίδια που είσαι κουρασμένος, φαίνεται. Πρέπει να έχουμε πιο καθαρό μυαλό και να διαχειριζόμαστε πιο καλά τα παιχνίδια".

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα νιώθω δικαιωμένος. Ακόμη δεν έχω δείξει τίποτα και θέλω να δείξω πολλά. Μπαίνω σιγά σιγά σε ρυθμούς αγώνων. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός μας στόχος και έχουμε ξεκινήσει καλά. Ελπίζω στη συνέχεια να προσφέρω κι εγώ πράγματα".

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: "Τον έχω δει τον Εργοτέλη και στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά ξέρω και τη φιλοσοφία του Δερμιτζάκη. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε τη σταθερότητα που έχουμε δείξει στους αγώνες πρωταθλήματος, να τρέξουμε περισσότερο από τον Εργοτέλη. Ακόμη και το ίδιο να τρέξουμε με τον αντίπαλό μας, θα δείξουμε την ποιότητά μας και θα κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ