ΠΑΟΚ

Παπαδόπουλος: "Σημασία έχει η νίκη"

Παπαδόπουλος: "Σημασία έχει η νίκη"
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με την Ξάνθη. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Πέτυχε δύο γκολ και δίκαια αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με την Ξάνθη. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κατά την παραλαβή του βραβείου του δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πετυχαμε δύο τέρματα και φαινόταν ότι θα κερδίσουμε εύκολα το παιχνίδι. Με το γκολ που πέτυχε η Ξάνθη άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα και δυσκόλεψαν αρκετά για εμάς, αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη".

Για την δική του απόδοση: "Παίζω συνέχεια και αυτό μου δίνει την ευκαιρία να βρω την φόρμα μου. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ. Αυτό που μετράει είναι να παίρνει η ομάδα τις νίκες".

"Είμαι καλά..."

Δηλώσεις έκανε και ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ενώ μίλησε και για την ανάγκη του να μαζέψει η ομάδα του όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους εν όψει στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την βελτίωση της ομάδας σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανθρακικό: " Σήμερα παίξαμε πολύ καλά και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Στο τέλος αγχωθήκαμε λόγω του γκολ της Ξάνθης, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Δεν μπορώ να σας πω τι άλλαξε, επειδή έλειπα με την Εθνική ομάδα και είμαι στην ομάδα από την Τετάρτη".

Για την προσωπική του απόδοση: "Εγώ είμαι καλά. Νιώθω καλά. Αλλά σημασία έχει να κερδίσουμε βαθμούς για να μπούμε φορτσάτοι στα πλέι οφ".

"Δεν ξανασχολούμαι"

Εκνευρισμένος, αλλά χωρίς διάθεση να απαντήσει, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Ξάνθη ο Ράζβαν Ρατς. Ο λόγος; Όσα γράφτηκαν για τη συμμετοχή του σεματς της Εθνικής Ρουμανίας, ενώ προερχόταν από τραυματισμό. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σχολίασε επίσης την βελτίωση της εικόνας της ομάδας του και όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια με τον Ιβάν Σαββίδη.

Για το αν έχει βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ και τη νίκη που πέτυχε: "Νομίζω είδατε κι εσείς αν υπήρχε βελτίωση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο ήταν και ωραίο σαν θέαμα, γιατί και η Ξάνθη έπαιξε ανοικτά. Θέλω να πω, όμως, ότι αν μείνουμε μόνο στη σημερινή νίκη, είναι σα να μην κάναμε τίποτα. Πρέπει να έχει συνέχεια όλο αυτό, να κάνουμε ένα σερί καλών εμφανίσεων και νικών για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε".

Για την απουσία του κόσμου: "Νομίζω ότι αυτή οφείλεται καθαρά στα αρνητικά αποτελέσματα, κι αν η ομάδα κερδίσει συνεχόμενα ματς, ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο".

Για το τι συνέβη στο τέλος του παιχνιδιού και την ένταση με τον Λουτσέσκου, με τον οποίο έφυγαν μαζί από το γήπεδο: "Τον κ. Λουτσέσκου τον ξέρω 16 χρόνια. Είναι προπονητής, έχει διατελέσει πρόεδρος σε ομάδα που έπαιζα, ήταν προπονητής μου στην Εθνική. Έχουμε προσωπική φιλία. Δημιουργήθηκε μία ένταση, λόγω της επιθυμίας του να κερδίσει η ομάδα του το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι".

Για την "επίσκεψη" Σαββίδη στα αποδυτήρια και τον στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ που ζήτησε από τους παίκτες: "Εκπλήσσομαι αρνητικά που είστε τόσο καλά ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια(σ.σ Η ΠΑΕ είχε δώσει ενημέρωση για το τι συνέβη στα αποδυτήρια!). Ό,τι λέγεται εκεί μέσα, πρέπει να μένει εκεί. Είναι αυτονόητος ο στόχος της πρωτιάς, καθώς δεν μας έχει μείνει και τίποτα άλλο".

Για την κριτική που του ασκήθηκε, επειδή αγωνίστηκε με την Εθνική Ρουμανίας, ενώ προερχόταν από τραυματισμό: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνδεόνται πράγματα άσχετα μεταξύ τους. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και τιμώ τον ΠΑΟΚ. Δε νομίζω ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, επειδή τραυματίστηκα με τον Εργοτέλη. Εχει ξανασυμβεί αυτό άλλη μία φορά. Νομίζω ότι ξέρω γιατί το κάνουν αυτοί που το κάνουν και τι θέλουν να πετύχου. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ