ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ...traffic

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Η αναδίπλωση νταλίκας στην περιφερειακή οδό μπλόκαρε τη Θεσσαλονίκη και μαζί την προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Μία αναδίπλωση νταλίκας στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Επταπυργίου είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα σε όλη την πόλη.

Μέσα στους εκατοντάδες οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν ήταν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που "έφτυσαν"... αίμα για να φθάσουν στην Τούμπα.

Η προπόνηση άρχισε με καθυστέρηση και έγινε μετ' εμποδίων, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού τιμ δεν ήταν εγκαίρως στο γήπεδο.

Από την προπόνηση εκτός των τραυματιών Χακόμπο και Γεωργιάδη, απουσίασαν όπως αναμενόταν ο Γκαρσία που έχει βρεθεί με διήμερη άδεια στην Ισπανία και ο Μπονγκάνι Κουμάλο που επέκτεινε την άδειά του μέχρι την Κυριακή, με δεδομένο ότι δεν υπολογιζόταν για το ματς με τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με έμφαση στο κράτημα της μπάλας και στο πρέσινγκ.

Οι διεθνείς της ομάδας επέστρεψαν κανονικά, αλλά δεν πήραν μέρος στην προπόνηση ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η αυριανή προπόνηση (16.00) θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας και μετά τη λήξη της ο Καμαρά θα βραβευθεί στη μπουτίκ για το best goal της 20ης αγωνιστικής.

Η αποστολή με ΟΦΗ

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες, οι αδειούχοι και οι τιμωρημένοι Κωνσταντινίδης και Κάτσε. Μέσα και ο Έτο.

Αμέσως μετά το το τέλος της προπόνησης στην Τούμπα ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα εναντίον του ΟΦΗ και στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος ο νεαρός ποδοσφαιριστής Βασίλης Παπαδόπουλος.

Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τιμωρημένοι Κωνσταντινίδης και Κάτσε. Ο πρώτος είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Άρη, ενώ ο δεύτερος εκτίει την πρώτη αγωνιστική από τις δύο που είναι τιμωρημένος, καθώς έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες.

Η αποστολή της ομάδας: Στέφανος Αθανασιάδης, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Παναγιώτης Γλύκος, Χρήστος Ιντζίδης, Γιώργος Κατσικάς, Κώστας Κατσουράνης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πόποβιτς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Φωτάκης, Αλβες Λίνο, Αμπντούλ Καμαρά, Αραούχο Έτο, Σαρλ Ιτάνζ, Κοστίν Λάζαρ, Λίαμ Λόρενς, Σεκού Ολίσε, Μπερτράν Ρομπέρ, Γκόρντον Σίλντενφελντ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ