ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ για Ιζμάιλοβ

Porto's Russian midfielder Marat Izmaylov (R) is congratulated by teammate Brazilian midfielder Kelvin Oliveira after scoring a goal during the Portuguese league football match FC Porto vs Pacos Ferreira at the Dragao stadium in Porto on January 19, 2013.  AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA        (Photo credit should read MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images)
Ιζμαΐλοφ AFP/GETTY IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η περίπτωση του 30χρονου Ρώσου μεσοεπιθετικού της Πόρτο, Μάρατ Ιζμάιλοβ, εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση του μεσοεπιθετικού που έχει ζητήσει ο Χουμπ Στέφενς βρίσκεται σε εξέλιξη και, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα "Metrosport", ένα όνομα που απασχολεί είναι αυτό του Μάρατ Ιζμάιλοβ.

Πρόκειται για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό της Πόρτο που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας πριν πάρει τη μεταγραφή στην Πόρτο.

Ο Μάρατ Ιζμάιλοβ (γεννημένος στις 21 Σεπτέμβρη του 1982) είναι διεθνής με την Εθνική Ρωσίας και παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό (κάτι που ψάχνει ο ΠΑΟΚ).

Στην θέση που αγωνίζεται η Πόρτο έχει μια υπερ-πληθώρα παικτών (Λούτσο Γκονσάλες, Κέλβιν, Φερνάντο και τον νεοαποκτηθέντα Κιντέρο) και έτσι δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ