ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Αυτό είναι ξεφτίλα!"

ΠΑΟΚ: "Αυτό είναι ξεφτίλα!"
INTIME SPORTS

Σφοδρή αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο έγγραφο που έστειλε η διοργανώτρια, αντικαθιστώντας την πρόθεση για έκτακτο Δ.Σ.

Την αντίδραση του ΠΑΟΚ έφερε η κίνηση της Λίγκας να στείλει στην ΠΑΕ έγγραφο με το οποίο ζητά να υπογράψει σε δύο συγκεκριμένα αιτήματα.

Θεωρεί ότι επιβεβαιώνεται πλήρως σ’ αυτό που υποστήριξε πριν λίγες μέρες για επιλεκτική ευαισθησία της διοργανώτριας, φυσικά δεν το υπογράφει και αύριο αναμένεται να δημοσιοποιήσει τη δική της θέση-απάντηση.

"Είναι ξεφτίλα αυτό που συμβαίνει. Οι άνθρωποι μας επιβεβαιώνουν πλήρως και μας δικαιώνουν που ακολουθούμε τον… τρίτο δρόμο, κοινοποιώντας το πρόβλημα σε διεθνές επίπεδο". λένε χαρακτηριστικά στα γραφεία της Τούμπας.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ περίμεναν την ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο ΔΣ της Super League και τελικά ήρθε το κείμενο από τη Λίγκα με το οποίο ζητείται να υπογράψουν οι ΠΑΕ ότι ζητούν να επιληφθεί άμεσα η δικαιοσύνη για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου, αλλά και να συμφωνήσουν να αποκλιμακώσουν την ένταση στον χώρο του ελληνικού ποδόσφαίρου, ζητώντας μάλιστα από τα Mέσα Eνημέρωσης να μην φιλοξενούν ρεπορτάζ που οδηγούν στην στοχοποίηση των διαιτητών.

Ειδικά, για το τελευταίο, κρίνεται ότι δεν είναι καθόλου δημοκρατικό από την πλευρά της Λίγκας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ