ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-3

ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-3
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχασε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (3-2) ύστερα από έναν αγώνα στον οποίο οι αγωνιστικές του αδυναμίες "έβγαζαν" μάτια.

Ήταν... παρών μέχρι το 26', όταν και ισοφαρίστηκε. Από εκείνο το σημείο και ύστερα ο ΠΑΟΚ έδειξε το κακό του πρόσωπο με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-2 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο φιλικό της Τετάρτης (13/7) "βγάζοντας" στην επιφάνεια όλες ιτς αγωνιστικές του αδυναμίες.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι οι "ασπρόμαυροι" έδειξαν πως αν μη τι άλλο δεν βαδίζουν σε σωστό δρόμο και πως οι μεταγραφές εν όψει της νέας σεζόν είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες.

Και αυτό γιατί δύο μόλις δύο εβδομάδες πριν το ευρωπαϊκό του παιχνίδι, ο "Δικέφαλος" δείχνει να έχει μεγάλα κενά κυρίως στην άμυνα του αλλά και σε άλλες γραμμές. Στο ματς μάλιστα με τους Βούλγαρους ο "Δικέφαλος" εκτός από την εμφάνιση του Βιεϊρίνια και του Ρομπερ, ο Μπόλονι δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος.

"Έπεσε" μετά την ισοφάριση

Μετά από ωραίο συνδυασμό του Σαλπιγγίδη και του Ετό, ο τελευταίος σέντραρε και ο Βιεϊρίνια ήταν αυτός που έκανε το 1-0 μόλις στο 9'. Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια είχε καλή κυκλοφορία μπάλας και γρήγορη ανάπτυξη, όμως ισοφαρίστηκε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα στο 26' ο Τριφόνοφ με σουτ στην κίνηση "νίκησε" τον Χαλκιά που βρήκε τη μπάλα με τα δάκτυλα, αλλά δεν μπόρεσε να τη στείλει μακριά από την εστία του.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του ΠΑΟΚ έπεσε αισθητά, η ΤΣΣΚΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Χαλκιάς μάλιστα κράτησε το 1-1 σε σουτ του Γκάντσεφ στο 38'. Γενικά πάντως στο πρώτο 45' το γεγονός που "σκόρπισε" τα χαμόγελα ήταν η εμφάνιση του Βιεϊρίνια που έκανε κάποιες εξαιρετικές ενέργειες, ενώ ικανοποίησε και ο Ρομπέρ που ήταν αρκετά ανεβασμένος.

Κάκιστος στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος η άμυνα ήταν η... αχίλλειος πτέρνα του "Δικεφάλου" και αυτό φάνηκε με το καλημέρα της επανάληψης, όταν στα επτά πρώτα λεπτά αυτής ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 3-1. Η... ζημιά αρχικά έγινε στο 49' καθώς ο Ντέλεφ εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Χαλκιά, πήρε την κεφαλιά και ο Μαλεζάς σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα τη στέλνει στα δίχτυα του ΠΑΟΚ (2-1).

Τρία λεπτά αργότερα (52') με ψιλοκρεμαστό σουτ ο Ντέλεφ (ο Χαλκιάς ήταν σε λάθος θέση) ανέβασε τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του (3-1). Ο Σαλπιγγίδης θα μπορούσε να μειώσει στο 54' αλλά δεν τα κατάφερε στο τετ α τετ που είχε αφού η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, με τα κενά στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ να μην... κλείνουν με τίποτα και ο Χαλκιάς να αποσοβεί το 4-1 όταν απέκρουσε σουτ του Ντέλεφ.

Στο 70' πάντως ο "Δικέφαλος" μείωσε σε 3-2 με ψιλοκρεμαστό πλασέ του Τσουκαλά και η αλήθεια είναι πως όσο κι αν ψάξει κάποιος κάτι... θετικό για το δεύτερο ημίχρονο δεν μπορεί να βρει.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο α' ημίχρονο: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζάς, Αρίας, Φωτάκης, Ρομπερ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο β' ημίχρονο: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (56' Σνάουτνσερ), Σαβίνι, Μαλεζάς (56' Τσιρίλο), Αρίας, Φωτάκης (65' Τσουκαλάς), Ρομπερ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (68' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (56' Γκαρσία)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ