ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Σκάνδαλο οποιαδήποτε αφαίρεση βαθμών"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η μελέτη του κατηγορητηρίου και τα στοιχεία που υπάρχουν για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου οδηγούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην έκφραση μίας ξεκάθαρης άποψης: "Δεν υπήρχαν εκτεταμένα επεισόδια από την ώρα που έφθασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων".

Σε ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς δουλεύει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την ώρα που έφθασε στα γραφεία της Τούμπας το κατηγορητηριο που προέκυψε από τη δίωξη του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, βάσει του οποίου ο Δικέφαλος θα απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (18/5) στην πειθαρχική Επιτροπή.

Τα στελέχη του ΠΑΟΚ μελετούν αναλυτικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης με τα οποία θα υποστηρίξει την απολογία της η ΠΑΕ και το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν είναι ένα: "Θα είναι σκάνδαλο οποιαδήποτε αφαίρεση βαθμών".

Στον ΠΑΟΚ φτάνουν στο παραπάνω πόρισμα γιατί θεωρούν ότι δεν υπήρχαν εκτεταμένα επεισόδια. Και το αποδεικνύουν ως εξής:

-Το κατηγορητήριο μπορεί να στοιχειοθετηθεί λαμβάνοντας υπόψη μόνο την πρώτη έκθεση του α' παρατηρητή Νίκου Βακάλη που στάλθηκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Κυριακής και αγνοώντας την συμπληρωματική που κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας. Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει μόνο από μια υποτιθέμενη εισβολή φιλάθλων στις 20:44, για την οποία ο ίδιος ο παρατηρητής ξεκαθάρισε ότι είναι λάθος και τα γεγονότα που αναφέρει έλαβαν χώρα πριν τις 18.30, όταν οι αποστολές του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ δεν είχαν φτάσει στο γήπεδο.

-Το συγκεκριμένο συμβάν δεν αναφέρεται ούτε στην έκθεση της Αστυνομίας, με άνδρες της οποίας υποτίθεται συνεπλάκησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που εισήλθαν στο γήπεδο από σπασμένη πόρτα στη θύρα 117.

δεύτερος παρατηρητής του τελικού, Παναγιώτης Διακοφώτης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ζήτημα αφαίρεσης βαθμών από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Όλες αυτές τις θέσεις το δίδυμο των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λαμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης θα τις αναλύσουν ενώπιον της Πειθαρχικής της ΕΠΟ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ