ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για Γκαλίτσιο

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για Γκαλίτσιο

Το συμβόλαιο του Ελληνα μπακ με την Λόκερεν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ήδη στο Βέλγιο άρχισαν τα σενάρια για το μέλλον .

Σταντάρ Λιέγης και Κλαμπ Μπριζ έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Γιώργο Γκαλίτσιο, σύμφωνα με την βελγική ιστοσελίδα rtbf.be.

Το συμβόλαιο του Ελληνα μπακ με την Λόκερεν ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο και μένει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στο Βέλγιο ή αν θα επιστρέψει στην πατρίδα μας.

Εάν, τελικά, θελήσει τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ, τότε θα καταλήξει σε ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης, αφού τόσο οι "πράσινοι", όσο και ο Δικέφαλος έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Οι "γίγαντες" και ο Μπεχαράνο

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, Ντιέγκο Μπεχαράνο, παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του με δηλώσεις του στον Τύπο της Βολιβίας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό και να μεταγραφεί σε έναν εκ των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

" Η πολύ καλή του απόδοση έχει κάνει ορισμένους από τους γίγαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) να θέλουν να τον αποκτήσουν", τονίζεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα ενώ ο ίδιος επισημαίνει: " Δεν γνωρίζω αν θα μείνω στον Παναιτωλικό ή θα πάω σε κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ