ΠΑΟΚ

Παναγιωτούδης: "Ήταν μόνο η αρχή"

Παναγιωτούδης: "Ήταν μόνο η αρχή"

Απόλυτα αισιόδοξος για την συνέχεια παρουσιάστηκε ο Κώστας Παναγιωτούδης στην βράβευσή του για το best goal της 29ης αγωνιστικής.

Ο Κώστας Παναγιωτούδης βραβεύτηκε την Πέμπτη (26/4) για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Δόξα Δράμας και το οποίο ψηφίστηκε ως καλύτερο της 29ης αγωνιστικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η αδερφή του νεαρού μέσου και κάποιοι από τους συμμαθητές του στο Λύκειο, που ήταν εμφανώς χαρούμενοι με την διάκριση του.

Αρχικά ο νεαρός μέσος είπε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που στο πρώτο παιχνίδι μου ως βασικός χρίστηκα σκόρερ. Αυτό είναι μόνο η αρχή, είμαι αισιόδοξος. Θα προσπαθήσω να πάω όσο καλύτερα μπορώ, θα προσπαθήσω να πετύχω και άλλα γκολ. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής, με συμβούλευσαν και έτσι ήρθε το γκολ που είναι ό,τι καλύτερο".

Για το γεγονός πως είναι από τους νεαρότερους σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Ένιωσα πολύ χαρούμενος, δεν το ήξερα από πριν, δεν το σκεφτόμουν πριν σκοράρω. Όλοι με έδωσαν συγχαρητήρια, οι συμπαίκτες μου με είπαν να μην αγχώνομαι, με βοήθησαν να ανέβω ψυχολογικά, μου είπαν να παίξω δυνατά και μπήκα μέσα χωρίς άγχος. Ήταν το όνειρό μου μου να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά δεν φανταζόμουν να παίξω με ένα τόσο έμπειρο παίκτη όπως ο Γκαρσία".

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει στα πλέι οφ επεσήμανε: "Είμαστε αισιόδοξοι για τα πλέι οφ. Θα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε, αν ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Αν με επιλέξει ο προπονητής θα είμαι έτοιμος".

Για το γεγονός ότι συνδυάζει σχολείο με ποδόσφαιρο: "Όλα χρειάζονται ένα πρόγραμμα στη ζωή, όλα μπορούν να συνδυαστούν. Μετά τα πλέι οφ θα δώσω πανελλαδικές εξετάσεις. Θα προσπαθήσω να διαβάσω και να περάσω τουλάχιστον στην γυμναστική ακαδημία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ