ΠΑΟΚ

"Παλεύει" για να έχει Μπερμπάτοφ στο ντέρμπι

"Παλεύει" για να έχει Μπερμπάτοφ στο ντέρμπι
Μπερμπάτοφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκδικάζεται την Τετάρτη (3/2) η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μειωθεί σε δύο αγωνιστικές η τιμωρία του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Επιστολή Βεζυρτζή στον Σαββίδη.

Με ένα οκτασέλιδο υπόμνημα και παρουσία του νομικού της, Λάμπρου Μπίρδα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει την Τετάρτη (3/2) το μεσημέρι στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να ρίξει κατά μία αγωνιστική την ποινή του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ και να τον έχει διαθέσιμο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Βούλγαρος άσος είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές μετά το χτύπημα στον Σιμόες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τις δύο τις έχει εκτίσει (με Πανιώνιο στο Κύπελλο και τον Ατρόμητο στο Πρωτάθλημα). Η τρίτη θα είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ με την επιχειρηματολογία που θα αναπτύξει καταφέρει να πείσει την Εφέσεων ότι το χτύπημα του δεν είναι "βιαιοπραγία" (και άρα τρεις αγωνιστικές), αλλά "έργω εξύβριση" (δύο αγωνιστικές). Η απόφαση αναμένεται να βγει αυθημερόν.

Επιστολή Βεζυρτζή στον Σαββίδη

Ο Νίκος Βεζυρτζής είναι πολύ προβληματισμένος με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ και όπως έχει ενημερώσει το Sport24.gr, έχει στείλει μία επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη, με την οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια του και την πρόθεση παραίτησης. Καμία οριστική απόφαση δεν θα υπάρξει όμως, αν πρώτα δεν γίνει συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μήνυμα των Ζάιρο-Ροντρίγκες και η πίστη στον Θεό

Μίχελ, ο άνθρωπος-κλειδί

Επτά χρόνια χωρίς τον Γιώργο Παντελάκη

Εκτός για 5-6 εβδομάδες Ροντρίγκες - Ζάιρο

Ανοιξαν τα μπλόκα για τον Μπερμπάτοφ

Ενημέρωση από Αγγελίδη σε Μίχελ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ