ΠΑΟΚ

Παίζουν Μακ και Περέιρα

Παίζουν Μακ και Περέιρα

Τα νέα της προπόνησης του ΠΑΟΚ μία μέρα μετά το στραβοπάτημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας. Δείτε και το βίντεο του προγράμματος.

Στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεσή του τον Ρόμπερτ Μακ και τον Φακούντο Περέιρα βρέθηκε την Πέμπτη (30/10) ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Σλοβάκος και ο Αργεντινός υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στην Κρήτη την Κυριακή (2/11), παρά την απουσία του από το ματς με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Επίσης, ο Γιάννης Σκόνδρας πάτησε για πρώτη φορά γήπεδο μετά τον τραυματισμό του κάνοντας ελαφρύ τρέξιμο. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τα Γιάννινα έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία και οι Μάρτενς, Τζανδάρης που αγωνίστηκαν από 45 λεπτά ακολούθησαν ειδικό, πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε φυσική κατάσταση κι εκρηκτικότητα με σπριντ και άλματα, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Την Παρασκευή 31.10 ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ