ΠΑΟΚ

"Όχι άλλα πρόστιμα" ζητάει ο Σαββίδης

"Όχι άλλα πρόστιμα" ζητάει ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Ποιο είναι το μήνυμα Σαββίδη που θα στείλουν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους οργανωμένους στη συνάντηση που θα έχουν μαζί τους την Πέμπτη (22/11).

Περίπου 200.000 ευρώ έχει κληθεί να πληρώσει φέτος ο ΠΑΟΚ σε πρόστιμα από αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας διανύσει το 1/3 της φετινής περιόδου.

Πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που στερεί από την ομάδα ενδεχομένως μία καλή μεταγραφή. Αν υπολογίσουμε, μάλιστα και τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας στην Ευρώπη που ο "Δικέφαλος' θα βρει μπροστά του τη νέα περίοδο, η ζημιά από την δράση λίγων θερμόαιμων οπαδών του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Το θέμα απασχολεί έντονα τον Ιβάν Σαββίδη και πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις του, το ενδιαφέρον του προκύπτει και μέσα από συγκεκριμένες πράξεις του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιλογή του να βάλει τρία άτομα (Ποικιλίδης, Μηλιωρίδης, Γεροντίδης) στο νέο δ.σ. που είναι ουσιαστικά επιφορτισμένα με το θέμα της ασφάλειας της Τούμπας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να δει να εξαλείφονται τα περιστατικά που εκθέτουν το σύλλογο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία να διαπιστώσει αν ο κόσμος συμμερίζεται τη δική του ανησυχία.

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο την Πέμπτη στις 19.00 ο Παναγιώτης Ποικιλίδης και ο Σπύρος Μηλιωρίδης θα έχουν συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων μεταφέροντας το ξεκάθαρο μήνυμα του Σαββίδη: " Όχι άλλα πρόστιμα".

Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει σύμμαχό του στην προσπάθεια αυτή τους οργανωμένους αν δει, όμως, ότι οι λίγοι ανεγκέφαλοι βρίσκουν και πάλι χώρο να δράσουν θα πάρει αυστηρά μέτρα για να προστατεύσει την επένδυση.

Με δεδομένο ότι η καλύτερη περίοδος σε επίπεδο προστασίας της Τούμπας τα τελευταία χρόνια ήταν όταν πρωτοανέλαβε η διοίκηση Ζαγοράκη, με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη και πάλι σε ρόλο συνδετικού κρίκου με τον κόσμο, είναι πολύ πιθανό να έρθει στο τραπέζι της συζήτησης και η επανασύσταση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνδέσμων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ