ΠΑΟΚ

Όταν (και) ο Κουτσοσπύρος άλωσε την Τούμπα

Όταν (και) ο Κουτσοσπύρος άλωσε την Τούμπα
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος βρίσκετι τον τρόπο να δημιουργεί πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ ακόμα και όταν τον αντιμετωπίζει στη σκληρή του έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά τη νίκη που θα τον φέρει και πάλι στον... ίσιο αγωνιστικά δρόμο. Η νίκη, όμως, δε θα του προσφερθεί στο πιάτο από τον Ατρόμητο που και καλή ομάδα έχει φέτος και πολλά προβλήματα δημιουργεί στον Δικέφαλο τα τελευταία χρόνια.

Ακόμα και στην Τούμπα...Είναι χαρακτηριστικό πως στο σύνολο τριών εκτός έδρας νικών που έχει η ομάδα του Περιστερίου επί του Δικεφάλου, οι δύο επιτεύχθησαν τα πέντε τελευταία χρόνια.

Ο χειρότερος ΠΑΟΚ "πληγώθηκε" από τον Σφακιανάκη

Στις 28 Ιανουαρίου του 2010 ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ατρόμητο όντας το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Στα λόγια, όμως και όχι στην πράξη.

Όχι στο γήπεδο όπου οι Περιστεριώτες αποδείχθηκαν πολύ καλύτεροι. Ίσως ήταν η χειρότερη εμφάνιση της χρονιάς καθώς ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ ενώ ο Ατρόμητος τα έκανε όλα.

Επαιξε πολύ καλή άμυνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι με τον Μιχαηλίδη και πέτυχε το γκολ με τον Σφακιανάκη που του αρκούσε τελικά για να πάρει τη μεγάλη νίκη.


Το πιο μεγάλο πάρτι


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στις 10 Δεκεμβρίου και πρόκειται για μεγάλη σύμπτωση καθώς η μεγαλύτερη ίσως εκτός έδρας νίκη του αθηναϊκού συλλόγου επιτεύχθηκε ακριβώς πριν πέντε χρόνια στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος ήταν τραγικός ενώ ο Ατρόμητος που είχε τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, βρέθηκε σε τρομερή μέρα και έφτασε δια περιπάτου στο απίστευτο 0-3. Κορακάκης, Άντερσον και Κουτσοσπύρος έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ