ΠΑΟΚ

Οψιόν αγοράς 5 εκ. ευρώ για Στοχ

Οψιόν αγοράς 5 εκ. ευρώ για Στοχ

Διαβάστε ποιες θα είναι οι απολαβές του Σλοβάκου στον ΠΑΟΚ και όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του "Δικεφάλου" με τη "Φενέρ".

Μία μεταγραφή που δημιουργεί αίσθηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ, όταν ο Μίροσλαβ Στοχ έρθει στην Ελλάδα και περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να βάλει μετά την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Στοχ που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Σλοβακίας (μάλιστα ο Βλαντιμίρ Βάις του Ολυμπιακού είναι η αλλαγή του στην Εθνική ομάδα) θα πάρει για τη φετινή σεζόν από τον ΠΑΟΚ 1,2 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο συμβόλαιο παίκτη του "Δικεφάλου" και βρίσκεται κάτω μόνο από αυτό του Χουμπ Στέφενς.

Στην περίπτωση του Στοχ μάλιστα ο ΠΑΟΚ έβαλε στο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε ρήτρα αγοράς, η οποία φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης θελήσει να τον κρατήσει στην Τούμπα το επόμενο καλοκαίρι.

Τα συγκεκριμένα νούμερα δείχνουν πραγματικά τη διάθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να ενισχύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ με έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και να βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ