ΠΑΟΚ

Οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις έξω από την Τούμπα

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ MOTIONTEAM

Η έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών που θέλει τον Κοντρέρας να έχει συμφωνήσει με την Κόλο Κόλο έφερε δεκάδες φίλου του ΠΑΟΚ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της "Τούμπας".

Γύρω από το όνομα του Πάμπλο Κοντρέρας υπάρχει μία έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα που αναφέρει πως θα αφήσει από τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Την Δευτέρα όμως αυτές οι φήμες οργίασαν και έφεραν τον αμυντικό του Δικεφάλου να έχει συμφωνήσει με την Κόλο Κόλο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μαζευτούν δεκάδες άτομα είναι στον περιβάλλοντα χώρο της έδρας του ΠΑΟΚ και να ζητήσουν συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Οι φίλαθλοι του "Δικεφάλου"θέλουν να βρεθούν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, προκειμένου να του εκφράσουν την ανησυχία τους για την φημολογία που θέλει τον Κοντρέρας να έχει συμφωνήσει με την Κόλο Κόλο, αλλά και για να ακούσουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει με τις αλλαγές που λέγεται ότι έρχονται στο αγωνιστικό τμήμα.

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί αποχώρησαν μετά από λίγη ώρα καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως στο άμεσο μέλλον θα έχουν αυτό που ζήτησαν και θα τους δοθούν οι διευκρινήσεις που θέλουν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ