ΠΑΟΚ

"Ομορφαίνει τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια"

"Ομορφαίνει τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι, αποθεώνει τον Βιεϊρίνια και αναφέρει ότι θέλει να συνεργαστεί μαζί του, όπως δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα, η οποία κάνει λόγο για "έτοιμη" πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Αυτό συγκεκριμένα γράφει η "Real News" που φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή, αλλά και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο "δικέφαλος" περιμένει την πόρτα του να χτυπήσει από... ρώσικα χέρια.

"Ο Βιερίνια είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ομορφαίνει το παιχνίδι κάθε ομάδας και με την παρουσία του λαμπρύνει τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να συνεργαστούμε. Δεν εξαρτάται, βέβαια, μόνο από μένα, αλλά από τη διοίκηση της ομάδας μου" ήταν η δήλωση του Λεονίντ Σλούτσκι στην εφημερίδα "Real News".

Παράλληλα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ρώσικη ομάδα ενδέχεται να κάνει μια υψηλή προσφορά στον "δικέφαλο" για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Το ύψος της αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αν αληθεύει θα αφήσει τους Θεσσαλονικείς άκρως ικανοποιημένους, δεδομένου ότι έχουν τη δυνατότητα να τον πουλήσουν και να γεμίσουν τα ταμεία τους.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι το 30% των δικαιωμάτων του Βιερίνια ανήκει στην παλιά του ομάδα, την Πόρτο, οπότε κι αυτή θα "κερδίσει" αν προχωρήσει το "φλερτ" με τους Ρώσους.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι ο ίδιος ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται να παίξει στη Ρωσία. Μπορεί τα χρήματα να φαίνονται πολλά, αλλά το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης χώρας δεν είναι προβεβλημένο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΤΣΣΑΚΑ θα κάνειο πρόταση 10 εκ.

30% στα χέρια της Πόρτο.

Ο ίδιος φέερεται να μη θέλει λόγω ρωσικού πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ