ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σοβαρές καταγγελίες κατά του Κέιλορ Νάβας από πρώην εργαζόμενό του

Costa Rica's goalkeeper Keylor Navas eyes the ball during a qualifying soccer match against Jamaica for the FIFA World Cup Qatar 2022, in San Jose, Costa Rica, Wednesday, Sept. 8, 2021. (AP Photo/Arnulfo Franco)
Ο Κέιλορ Νάβας με τη φανέλα της Κόστα Ρίκα @ 2021 ARNULFO FRANCO / AP IMAGES

Ο Κέιλορ Νάβας έμπλεξε σε δικαστικές περιπέτειες, καθώς ένας πρώην εργαζόμενός του κατήγγειλε τις συνθήκες εργασίες που βίωνε στο σπίτι του Κοσταρικανού κίπερ.

Ο Κέιλορ Νάβας αντιμετωπίζει καταγγελία από πρώην εργαζόμενό του (τεχνήτης που ασχολούταν με πολλές δουλειές στο σπίτι του Κοσταρικανού στο Παρίσι), ο οποίος εργάστηκε γι' αυτόν για περίπου δύο χρόνια στα "κρυφά" και κάτω από άσχημες συνθήκες, όπως αναφέρει το bfmtv.

Ο εν λόγω εργαζόμενος δούλευε τουλάχιστον 60 ώρες την εβδομάδα λαμβάνοντας μηνιαίως 3.200 ευρώ, τα οποία όμως ήταν σε μετρήτα και στο χέρι, προκειμένου να γλιτώσει τη φορολογία (και την ασφάλιση του εργαζομένου). Ο κίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν του υποσχόταν διαρκώς ότι θα τον "δηλώσει", αλλά αυτό δεν το έκανε ποτέ.

Ο εργαζόμενος στεγαζόταν σε ένα υπόγειο χωρίς παράθυρα, ενώ ο Νάβας τον υποχρέωσε να οπλοφορεί για τη δική του ασφάλεια. Μάλιστα πολλές φορές ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας χρησιμοποιούσε αυτό το όπλο για τη δική του ευχαρίστηση και για φιγούρα στους φίλους του.

Ο καταγγέλων δούλεψε για τον Κέιλορ Νάβας για 20 μήνες και ξεκίνησε να εργάζεται τον Σεπτέμβριο του 2019.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ