ΠΑΟΚ

Όλοι ικανοποιημένοι με Στέφενς

Όλοι ικανοποιημένοι με Στέφενς

Η συμπεριφορά του Χουμπ Στέφενς αλλά και τα στοιχεία που έχει εισάγει στην καθημερινή προπόνηση, έχουν κάνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ να δείχνουν σεβασμό στον Ολλανδό τεχνικό και να τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.

Ο Χουμπ Στέφενς ήρθε στον ΠΑΟΚ κουβαλώντας μία πείρα πολλών ετών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αυτό δεν μπορούσε να παραληφθεί από τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου", οι οποίοι γνώριζαν τον Ολλανδό τεχνικό, κυρίως από το επιτυχημένο πέρασμά του από τη Σάλκε.

Ο Στέφενς από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις, όμως, δεν έδειξε στους παίκτες ότι ξεχωρίζει κάποιον.Αντίθετα, προσπάθησε όλους να τους έχει δίπλα του, χωρίς να ξεχωρίζει εμπειρία, ηλικία, ενώ πήρε πάνω του το ρόλο του... πατέρα.

Αυτό "κέρδισε" ειδικά τους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν δουλέψει με πολλούς προπονητές. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, έχει βάλει πάρα πολλά καινούρια στοιχεία στις προπονήσεις του "Δικεφάλου", τα οποία έχουν κάνει το πρόγραμμα ευχάριστο και έτσι όλοι οι παίκτες είναι συνεχώς συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν.

Το πιο σημαντικό ζήτημα που πέτυχε ο Στέφενς και σίγουρα νιώθει χαρούμενος γι' αυτό, είναι ότι παρά τη σκληρή δουλειά που έχει επιβάλλει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αυτοί δείχνουν ικανοποιημένοι και όχι δυσαρεστημένοι. Αυτό έχει σαν γεγονός, οι ίδιοι τους σε πολλές συζητήσεις να εκθειάζουν τη δουλειά του προπονητή τους.

Ο Στέφενς είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς, αλλά αυτό δεν αρέσει σε κανέναν παίκτη, σε καμία ομάδα του κόσμου. Ο Ολλανδός προπονητής, όμως, προσπαθεί σε κάθε προπόνηση τους αποδεικνύει ότι χωρίς αυτό δεν μπορεί η ομάδα να πάει μπροστά και από τα πρώτα "μηνύματα" των παικτών, δείχνει ότι το έχει περάσει.Ο έμπειρος κόουτς έχει βρει το... κουμπί του κάθε παίκτη, είτε αυτός είναι νεαρός σε ηλικία, είτε αυτός είναι έμπειρος και αυτό είναι μία απόδειξη ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί περιστατικά ανάμεσα στον ίδιο και σε ποδοσφαιριστές του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ