ΠΑΟΚ

Όλοι μέσα για Σλόβαν, το σκέφτεται και ο Ιβάν

ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λέοβατς, Κάνιας, Κρέσπο και Περέιρα συμμετείχαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και είναι στη διάθεση του Ίβιτς. Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται αν πρέπει να δώσει το παρών

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το καθοριστικό παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερες στον ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε στην απογευματινή προπόνηση να συμμετέχουν κανονικά και οι Λέοβατς, Περέιρα, Κρέσπο και Κάνιας και πλέον έχει στη διάθεσή του όλο το έμψυχο δυναμικό.

Πέρα από την έμφαση στον τομέα της κατοχής μπάλας με passing game, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων, ο Σέρβος τεχνικός, οι συνεργάτες του και οι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος (Μίχελ, Κωνσταντινίδης και Πουρλιοτόπουλος) έχουν ρίξει το βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας.

Τα τετ-α-τετ στο ξενοδοχείο και στο περιθώριο της προπόνησης είναι συνεχή, ενώ σήμερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε και μία σύντομη ομιλία στους παίκτες αναδεικνύοντας τη σημασία του αγώνα, αφού μπορεί να συνδυαστεί και με πρόκριση στους "32" του Europa League.

Ο Ιβάν σκέφτεται να επιστρέψει στην Τούμπα

Στην ψυχολογική προετοιμασία συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης, που παραμένει στη Θεσσαλονίκη και έχει τη δυνατότητα να μιλά με τους παίκτες αρκετά συχνά. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει στην άκρη τον... περιορισμό που ο ίδιος είχε βάλει στον εαυτό του το βράδυ του αγώνα με τον Ατρόμητο και να δώσει το παρών στην Τούμπα. Αυτό είναι κάτι, όμως, που οριστικά θα αποφασίσει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ