ΠΑΟΚ

Όλοι μέσα για Φιορεντίνα στον ΠΑΟΚ

Όλοι μέσα για Φιορεντίνα στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ, Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα και ο προπονητής Βλάνταν Ίβιτς δουλεύει με όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Οι Ιταλοί δίνουν από τώρα την ενδεκάδα του Πάουλο Σόουζα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ άφησαν πίσω την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό και στρέφουν την προσοχή τους στην... πρεμιέρα του Europa League κόντρα στη Φιορεντίνα.

Το θετικό για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει ονόματα γραμμένα στο απουσιολογιο, άρα μπορεί να σχεδιάζει με τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αρχή ενός γεμάτου, άρα και απαιτητικού προγράμματος με συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε και το πρόγραμμα τον προπονήσεων προσαρμόζεται αναλόγως. Οι βασικές αρχές της δουλειάς, όμως, παραμένουν αναλλοίωτες. Δύο μέρες πριν το ματς με τη Φιορεντίνα, λοιπόν, πρωταγωνίστρια ήταν η τακτική.

Ο Βλάνταν Ίβιτς βασιζόμενος στις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα δούλεψε τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Σε τέτοιες αναμετρήσεις, άλλωστε, οι δύο αυτοί τομείς πρέπει να λειτουργήσουν σε υψηλό επίπεδο προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.Ένας άλλος τομέας που το τεχνικό τιμ δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα είναι το transition game από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο, ενώ ρόλο παίζει και η σωστή άσκηση πίεσης προκειμένου να κερδίζονται οι υποτιμημένες, αλλά σημαντικές δεύτερες μπαλιές.

Το ευχάριστο είναι πως ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αφού το ιατρικό δελτίο παραμένει κενό. Την Τετάρτη (14.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Τα ΜΜΕ μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15′".

Πιθανή ενδεκάδα της Φιορεντίνα δίνουν τα ιταλικά ΜΜΕ

Την ίδια ώρα στην Ιταλία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα θα ταξιδέψει στην Ελλάδα με την αποστολή της Φιορεντίνα ο Ουρουγουανός μέοσς, Βεσίνο. Παράλληλα, παρουσιάζουν από τώρα μία πιθανή ενδεκάδα των "βιόλα" βασισμένη στο 3-4-2-1. Αυτή αποτελείται από τους: Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Γκονσάλο, Αστόρι, Τέγιο, Σάντσες, Μπαντέλι, Μάξι Ολιβέιρα, Ίλισιτς, Μπόρχα Βαλέρο, Κάλινιτς.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ