ΠΑΟΚ

Ολίσε: "Οικογένεια για μένα ο ΠΑΟΚ"

Ολίσε: "Οικογένεια για μένα ο ΠΑΟΚ"
Ολίσε INTIME SPORTS

Θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ έδειξε ο Σεκού Ολίσε που μίλησε για την νίκη επί του Αστέρα καθώς και για την εμφάνισή του

Για την εμφάνισή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ μίλησε στη Nova ο Σεκού Ολίσε. Συγκεκριμένα είπε:

"Είναι η δεύτερη φορά που ξεκινάω στο αρχικό σχήμα με τον νέο προπονητή μετά το ματς της Τρίπολης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και για τα νίκη αλλά και για το γκολ που πέτυχα. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα στο ξεκίνημα των πλέι οφς και όταν χάνεις είσαι ο χειρότερος. Δεν μας πήρε όμως από κάτω παρά την απογοήτευση, αντεπιτεθήκαμε και φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προσπαθήσαμε πολύ στην προπόνηση, το θετικό αποτέλεσμα ήταν επιτακτική ανάγκη, μας το ζήταγε ο κόσμος στα αποδυτήρια. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να βάλουμε τη μπάλα κάτω και να αναπτυχθούμε από τις πτέρυγες. Το κάναμε και σε μία φάση διαρκείας ήρθε η μπάλα σε εμένα και σκόραρα. Ο στόχος είναι η πρώτη θέση και αυτό θέλει και ο κόσμος που το αξίζει ανεξαρτήτως από την απόδοσή μας.

Μέχρι στιγμής δεν μου έχει μιλήσει κανένας για το μέλλον μου, θα δούμε τι θα συμβεί. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια απλή ομάδα, είναι γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο και για μένα είναι σαν οικογένεια. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να δείξω τι μπορώ να κάνω μέσα από τις ευκαιρίες που παίρνω. Δεν έχω πρόβλημα να παραμείνω στην ομάδα".

Γλύκος: "Δείξαμε πάθος και αποφασιστικότητα"

Ο Παναγιώτης Γλύκος δήλωσε: "Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, ξέραμε πως ο Αστέρας θα είναι καλύτερος από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του. Δείξαμε πάθος, αποφασιστικότητα και ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη, που νομίζω πως την πήραμε δίκαια.

Αλλάζει η ψυχολογία μας, επανήλθαν τα χαμόγελα γιατί στο ξεκίνημα ήμασταν όλοι θλιμμένοι. Εμείς ορίζουμε το τι μπορούμε να κάνουμε, επιτέλους δείξαμε τι αξίζουμε. Δείξαμε πάθος και πως είμαστε μια οικογένεια.

Υπάρχει σιγουριά παρά τις απουσίες γιατί τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο έχουν αποδείξει πως παίζουν όλοι ο ένας για τον άλλον, υπάρχει εμπιστοσύνη".

Γεωργιάδης: "Αργήσαμε να ξυπνήσουμε"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέφερε: "Αργήσαμε να ξυπνήσουμε, αλλά η νίκη ήταν πολύ σημαντική. Είχαμε χάσει το πλεονέκτημα που είχαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά στα δύο ματς με τον Αστέρα δείξαμε πάθος. Ξέραμε ότι αυτά τα δύο ματς ήταν πολύ σημαντικά. Πρέπει να έχουμε την ίδια λογική και με τον Ατρόμητο. Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες και μοιραία στα πλέι οφ παίζουν ρόλο η ψυχή και το πάθος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ