ΠΑΟΚ

Όλα δείχνουν Ίβηρα!

Όλα δείχνουν Ίβηρα!
Αγγελίδης

Προχωρημένες επαφές του "Δικεφάλου" με ξένο τεχνικό διευθυντή (πιθανόν Ισπανό), δεν αποκλείεται ταξίδι του Αγγελίδη για τελικές συζητήσεις μέσα στο σαββατοκύριακο. Προτάθηκε και ο Φρέιτας. Το Sport24.gr έχει όλο το ρεπορτάζ...

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση του νέου τεχνικού διευθυντή της. Όπως είχε ενημερώσει το Sport24.gr τις προηγούμενες μέρες, Σαββίδης και Αγγελίδης, συμφώνησαν στον βασικό υποψήφιο, αλλά και στις εναλλακτικές επιλογές και ο Κύπριος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το φαβορί φαίνεται ότι είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου από τον Ιβηρική χερσόνησο (Πορτογαλία ή Ισπανία) με πιο πιθανή χώρα προέλευσης την δεύτερη!Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το "ΟΚ" για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μέσα από τη λίστα που του έχει προτείνει ο Ιάκωβος Αγγελίδης και εξουσιοδότησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να κάνει τις τελικές συζητήσεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στο σαββατοκύριακο ο Αγγελίδης να ταξιδέψει στο εξωτερικό, για να κάνει ακόμη ένα ραντεβού με τον εκλεκτό, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες λένε ότι είναι τόσο προχωρημένα τα πράγματα, που ο διάδοχος του Βρύζα θα είναι στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη (13/5) και θα δει από τα επίσημα του γηπέδου το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Εθνική ομάδα του 2004.

Έπεσε στο τραπέζι και του Φρέιτας

Ένα όνομα που ακούστηκε για τη συγκεκριμένη θέση είναι αυτό του Κάρλος Φρέιτας, που στο παρελθόν είχε υπάρξει τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος βρέθηκε στο "τριφύλλι" από τον Ιούνιο του 2010 έως τον Γενάρη του 2011, όταν και αποχώρησε μαζί με αρκετά στελέχη της ομάδας (Πατέρας, Αντωνίου, κλπ.), φανερά ενοχλημένος από δημοσιεύματα που ανέφεραν πως δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του. Ο Πορτογάλος ταιριάζει στην περιγραφή... Ίβηρας, αλλά αν οι πληροφορίες για Ισπανό Νο1 υποψήφιο είναι απόλυτα ακριβής, τότε μιλάμε για ένα όνομα που απλά συχητήθηκε, χωρίς να μπει τελικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μπει μαζί του σε τελικές διαπραγματεύσεις

Πολλές απαιτήσεις από Πρέιτι, έμεινε σκέψη ο Λιπόσκι

Για να καταλήξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην περίπτωση του υποψήφιου τεχνικού διευθυντή από την Ιβηρική Χερσόνησο, μίλησε και με αρκετούς ακόμη. Μία από τις περιπτώσεις είναι ο Αντονέλο Πρέιτι της Πάρμα (η οποία υποβιβάστηκε από την Serie A), ωστόσο, ο έμπειρος Ιταλός είχε πολλές απαιτήσεις κυρίως σε πρόσωπα που ήθελε να έρθουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι συζητήσεις μαζί του "κόλλησαν"."Δυνατά" έπαιξε και το σενάριο του Λάζο Λιπόσκι, του Σκοπιανού που έφερε στον ΠΑΟΚ τον Βούκιτς και έχει προσωπική σχέση με τον Σαββίδη, αλλά τις τελευταίες μέρες ο μεγαλομέτοχος του "Δικέφαλου" φαίνεται να έχει εγκαταλείψει αυτήν τη σκέψη και έχει δώσει προβάδισμα σε υποψήφιους από τη λίστα Αγγελίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ