ΠΑΟΚ

Οι... συναγερμοί και ο Αγγελίδης

Οι... συναγερμοί και ο Αγγελίδης

Πως η απόφαση του Ισπανού προπονητή, Οσκαρ Γκαρσία, να αφήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ επηρεάστηκε από την αποχώρηση του νυν προέδρου του ΠΑΟΚ από τους Ισραηλινούς.

Ο Ισπανός πρώην προπονητήςτης Μακάμπι ΤελΑβίβ, Οσκαρ Γκαρσία, αφού πρώτα με δηλώσεις του στο Ισραήλ ζήτησε συγγνώμη "από όποιοναισθάνθηκεπροσβεβλημένος"από την αποχώρησή του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους "δενθα μπορούσε να κάνεισωστά τη δουλειάτου", επισημαίνοντας ότι την απόφασή του να αφήσει την Μακάμπι επηρέασε και η φυγή του Ιάκωβου Αγγελίδη από τον σύλλογο.

"Τοπρώτο πράγμα πουθέλω να διευκρινίσωείναιότιαποφάσισα να γυρίσωστην Ισπανίαυπό τον φόβοτουτι μπορεί να συμβείλόγω της εμπόλεμης κατάστασηςπου επικρατείστο Ισραήλ.Ομόνος λόγοςείναιότιδεν μπορούσα να κάνωσωστά.την δουλειά μου", είπε αρχικά ο Οσκαρ Γκαρσία.

"Μετάαπό το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία,γυρίσαμεπίσωστο Ισραήλκαιη σύγκρουσηάρχισεναείναι πιο έντονη. Δεν ήμουνσε θέσηναπροπονήσω τους παίκτες μουσωστά,έπρεπε ναπηγαίνουμε κάτωστακαταφύγια κάθε φορά που ακούγαμε τους συναγερμούς. Συν τοις άλλοις, αποχώρησε και ο Ιάκωβος Αγγελίδηςκαικανείς δενπήρε τη θέση του", δήλωσε, στη συνέχεια, φανερώνοντας πόσο σημαντικό ρόλο έπαιζε στην λειτουργία της Μακάμπι ο Ιάκωβος Αγγελίδης.

Μούσιαρης: "Πέρασα καλά χρόνια στον ΠΑΟΚ"

Στο μεταξύ ο πρώην, πλέον, προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μούσιαρης, εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα "Metrosport" την απόφασή του να αφήσει τον Δικέφαλο για να αναλάβει τις μικρότερες Εθνικές ομάδες

"Εκλεισε ένας κύκλος στον ΠΑΟΚ και, πλέον, ανοίγει ένας νέος. Ηταν σπουδαία εμπειρία αυτή που πήρα στον ΠΑΟΚ, πέρασα απ όλες τις ηλικίες και έφτασα στο πιο υψηλό επίπεδο δουλεύοντας στην πρώτη ομάδα", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα και την διοίκηση, τον Ζήση Βρύζα και τον Γιώργο Γεωργιάδη για την συνεργασία που είχαμε. Πέρασα πολύ καλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, αλλά υπήρχε μία πρόκληση να βρεθώ στις Εθνικές ομάδες και την αποδέχτηκα. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα νομίζω και για τον ΠΑΟΚ. Εχω αναλάβει τα νέα μου καθήκοντα και θα υπάρχει συνεργασία με τους προπονητές της πρώτης ομάδας και τους συνεργάτες του Κλαούντιο Ρανιέρι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ