ΠΑΟΚ

Οι πιθανοί "παρτενέρ" του Βίτορ

Οι πιθανοί "παρτενέρ" του Βίτορ
INTIME SPORTS

Τα έως τώρα πεπραγμένα των Σκόνδρα και Τζιόλη στο κέντρο της άμυνας, με δεδομένο ότι ένας από τους δύο θα παίξει σήμερα στο "Καραϊσκάκης" δίπλα στον Βίτορ.

Η είδηση της οριστικής απουσίας του Γιώργου Τζαβέλλα από το ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης", έβαλε στον Αναστασιάδη έναν "γρίφο" σχετικά με τον παρτενέρ του Βίτορ στο κέντρο της άμυνας. Με δεδομένο ότι και ο Κατσικάς έχει τεθεί εκτός "μάχης", ένας από τους Σκόνδρα ή Τζιόλη θα αγωνιστεί ως σέντερ μπακ, με εναλλακτική λύση τον νεαρό, Στέλιο Ποζατζίδη.

Πάντως, το ενθαρρυντικό για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι ότι τόσο ο Τζιόλης, όσο και ο Σκόνδρας έχουν δοκιμαστεί φέτος σε αυτή τη θέση και, μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν ο Τζιόλης κλήθηκε κατά την διάρκεια του εκτός έδρας ματς με την Φιορεντίνα να ενισχύσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ, παίζοντας ως τρίτος στόπερ.

Ο Τζιόλης μετράει, φέτος, συνολικά 18 συμμετοχές και ένα γκολ. Ολες οι παρουσίες του, εκτός από τρεις, είναι ως αμυντικός μέσος. Επαιξε ως σέντερ μπακ μόνο στους αγώνες με Βέροια και Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ, όπως προαναφέραμε, στο εκτός έδρας ματς με την Φιορεντίνα, βοήθησε με επιτυχία τους Βίτορ και Κατσικά στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σκόνδρας από την πλευρά του, μετράει φέτος 13 συμμετοχές στο σύνολο, τρεις ασίστ και ένα γκολ, ενώ έπαιξε ως στόπερ στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, κόντρα στην Ζίμπρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη φυσική του θέση, αυτή του δεξιού μπακ.

Τέλος, ο νεαρός Στέλιος Ποζατζίδης έχει στο ενεργητικό του φέτος συνολικά τρεις συμμετοχές, η μία ως βασικός στον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι δύο καταγράφηκαν ως στόπερ και η μία ως αριστερός μπακ όταν είχε αντικαταστήσει τον Ρατς στο 84ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.

Πάντως, ο Ποζατζίδης θεωρείται απίθανο να πάρει θέση στο βασικό σχήμα και εάν βοηθήσει θα είναι από τον πάγκο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Σκόνδρας να συνθέσει με τον Βίτορ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Δικεφάλου, γιατί ο Αναστασιάδης θα χρειαστεί τον Τζιόλη σε οργανωτικό ρόλο στον χώρο του κέντρου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ