ΠΑΟΚ

Οι μαραθωνοδρόμοι του ΠΑΟΚ θέλουν duracell

Οι μαραθωνοδρόμοι του ΠΑΟΚ θέλουν duracell
INTIME SPORTS

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του εντός και εκτός Ελλάδας και φυσικά το περιορισμένο ρόστερ έχουν αναγκάσει κάποιους παίκτες να υπερβούν εαυτούς για να αντέξουν αγωνιζόμενοι συνέχεια.

Η καταπληκτική ευρωπαική πορεία του ΠΑΟΚ έχει και το πολύ ακριβό της αντίτιμο. Ο Λάσλο Μπόλονι χρησιμοποιεί σχεδόν πάντα τους καλύτερους που έχει στη διάθεσή του και κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη φτάσει στα όρια των αντοχών τους. Και φυσικά όταν γίνεται αυτό, δεν μπορούν να έρθουν εύκολα και τα θετικά αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 12 αγώνες στη Σούπερ Λίγκα και 9 αγώνες στην Ευρώπη, νούμερο που για κάποιες ομάδες αντιστοιχεί στα δύο τρία των αγώνων που θα δώσουν ολόκληρη τη σεζόν. Το νούμερο είναι ασύλληπτο και οι μόνες ομάδες που βίωσαν μερικώς αυτό το πρόβλημα είναι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Υπάρχει, όμως, μία πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ήδη πέντε αγώνες περισσότερους από τον Ολυμπιακό που έχει και πολύ πλουσιότερο ρόστερ από την ομάδα του Λάσλο Μπόλονι ενώ η ΑΕΚ που και αυτή έχει λιγότερα παιχνίδια, έκανε αγγαρεία στην Ευρώπη προστατεύοντας τους παίκτες της. Για τον Παναθηναικό ούτε λόγος καθώς η ευρωπαική του περιπέτεια είχε γρήγορο και άσχημο τέλος.

Το ρεκόρ του Μαλεζά

Η σύγκριση των λεπτών συμμετοχής μεταξύ παικτών των τριών ομάδων θα δείξει και του λόγου το αληθές με αποκορύφωμα τη διαφορά του Στέλιου Μαλεζά με τους πρώτους σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί σχεδόν... πέντε αγώνες παραπάνω από τους αντιπάλους του! Στον ΠΑΟΚ, πάντως, τεράστιο ρόλο στη διαχείρηση του έμψυχου δυναμικού παίζουν οι αδικαιολόγητα πολλοί τραυματισμοί.

Ετσι είτε γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις αναγκαστικό ροτέισιον είτε οι υγιείς και βασικοί καλούνται συνεχώς να αγωνίζονται. Αποτέλεσμα; Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως δεν μπορεί να σηκώσει τα... γνωστά δύο καρπούζια σε μία μασχάλη και η δικαιολογία της κούρασης είναι αναμφισβήτητη για τους παίκτες του Δικεφάλου...

Τα λεπτά συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη

ΠΑΟΚ

Μαλεζάς 1904

Βιειρίνια 1653

Ετο 1631

Φωτάκης 1457

Αθανασιάδης 1390

Ολυμπιακός

Χόλεμπας 1454

Μιραλάς 1372

Τζιμπούρ 1327

Μαρκάνο 1121

Αβραάμ 1114

ΑΕΚ

Μανωλάς 1541

Καράμπελάς 1341

Μάκος 1239

Μπέλεκ 1224

Λεονάρντο 1187

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ