ΠΑΟΚ

Οι κάρτες "καίνε" τον Μπόλονι

Οι κάρτες "καίνε" τον Μπόλονι
INTIME SPORTS

Ποιος ο ξεχωριστός λόγος για τον οποίο... επιβάλλεται να αντικρίσουν την κίτρινη στο ματς με την Δόξα Δράμας συγκεκριμένοι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Απέναντι στην Δόξα Δράμας ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο την νίκη έτσι ώστε να "κλειδώσει" και μαθηματικά την συμμετοχή του στα πλέι οφ, αλλά και γιατί οποιεσδήποτε απώλειες στο πρωτάθλημα παίζουν ρόλο στους βαθμούς με τους οποίους θα ξεκινήσουν οι ομάδες στο μίνι πρωτάθλημα.

Είναι όμως αυτοί οι δύο στόχοι οι μοναδικοί που έχει ο " Δικέφαλος " στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Μάλλον όχι...

Αυτό γιατί υπάρχει και ένας τρίτος λόγος που ενδιαφέρεται ο Λάσλο Μπόλονι στο ματς με την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη. Αυτός είναι οι κάρτες που... πρέπει να πάρουν κάποιοι παίκτες του σε αυτό το ματς.

Και λέμε πρέπει για να εκτίσουν την τιμωρία τους στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον Λεβαδειακό και να μην υπάρχει έτσι ο κίνδυνος για απώλειες κατά την διάρκεια των πλέι οφ.

Απαιτείται... τιμωρία για πέντε
Ηδη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης... ξεμπέρδεψε στο ματς με τον Ατρόμητο όσον αφορά αυτό το ζήτημα. Ο διεθνής επιθετικός επεδίωξε και πήρε την τέταρτη κίτρινη κόντρα στον Ατρόμητο προκειμένου να εκτίσει μία αγωνιστική τιμωρίας (στο ματς με τον Λεβαδειακό) την κανονική διάρκεια και να πάει "καθαρός" στα πλέι οφ.

Υπάρχουν και άλλοι πέντε όμως, οι οποίοι όσοι μπορέσουν, θα επιδιώξουν να κάνουν κάτι ανάλογο στο ματς με τη Δόξα για να εκτίσουν τιμωρία κόντρα στον Λεβαδειακό, στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής.

Στο όριο των τριων κίτρινων καρτών, λοιπόν, βρίσκονται οι Μπαλάφας, Σταφυλίδης, Σνάουτσνερ, Ετο και Κρέσιτς.

Εφόσον όλοι πάρουν κίτρινη θα ήταν... ευχής έργον για τον Ρουμάνο τεχνικό. Προτεραιότητα, ωστόσο, έχουν εκείνοι που υπολογίζονται για την αρχική ενδεκάδα για τους αγώνες των πλέι οφ.

Ειδικά όσον αφορά τους Σταφυλίδη και Ετο, ο Μπόλονι θα ήθελε να... τιμωρηθούν αφού λογικά θα πάρουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (σε σχέση με τους άλλους τρεις) στην συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος.

Εκτιμάται γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο πως ο Βραζιλιάνος έχει πολλές πιθανότητες να παίξει με την Δόξα Δράμας..

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ