ΠΑΟΚ

Οι Γερμανοί ξανάρχονται...

Οι Γερμανοί ξανάρχονται...
INTIME SPORTS

Ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Μάριο Γκόμεθ και ο Μάρκο Μαρίν αναμένεται να βρεθούν στην βασική ενδεκάδα της Φιορεντίνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (6/11)

Προβλήματα εν όψει ΠΑΟΚ έχει να λύσει ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Μοντέλα. Ο τραυματισμός του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και η κατ' επέκταση απουσία του από τον αγώνα της Πέμπτης (6/11) δημιούργησε έναν ακόμη μεγάλο πονοκέφαλο στον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος είδε τις επιλογές τους στην επίθεση να μοιάζουν με μετρημένα κουκιά.

Του Χρήστου Κομνηνακίδη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας calcionews24.com θέση βασικού αναμένεται να πάρει ο Μάριο Γκόμεθ. Το, άλλοτε, βαρύ πυροβολικό της Μπάγερν Μονάχου απουσίαζε, λόγω τραυματισμού, από τις μέχρι τώρα υποχρεώσεις των "βιόλα" και ο χρόνος συμμετοχής του στα φετινά παιχνίδια είναι ελάχιστος.


Κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Μοντέλα θα τσεκάρει την κατάσταση του Γερμανού επιθετικού εν όψει της δύσκολης συνέχειας στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της ομάδας του. Ο Μοντέα βλέπει το παιχνίδι με τον "δικέφαλο" ως μια καλή ευκαιρία και να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γκόμεθ, αλλά και να πάρει κάποιο γκολ δεδομένης της ποιότητάς του.
Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Μάρκο Μαρίν.

Ο έτερος Γερμανός της Φιορεντίνα αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο ματς της Πέμπτης (6/11), είτε αγωνιζόμενος δίπλα, είτε πίσω από τον Γκόμεθ. Αυτό που για την ώρα "δίνεται" ως σίγουρο από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα γερμανικό δίδυμο, ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Το τι ακριβώς θα γίνει θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες, όταν και θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα από τα πλάνα του Μοντέλα για το παιχνίδι με τον "δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ