ΠΑΟΚ

Οι επόμενες κινήσεις στον "πόλεμο" που κήρυξε ο ΠΑΟΚ

Οι επόμενες κινήσεις στον "πόλεμο" που κήρυξε ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο "Δικέφαλος" δεν πρόκειται να μείνει μόνο στην καυστική ανακοίνωση. Διαβάστε το ρεπορτάζ για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φυσικά με έγκριση του Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε αίσθηση και είναι πρώτο θέμα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ πάντως δεν πρόκειται να μείνει εκεί και ήδη σχεδιάζονται οι επόμενες κινήσεις. Σήμερα (17/3) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ενώ είναι πιθανό κατ' αρχήν να γίνει ένα περαιτέρω επικοινωνιακό μπάσιμο, δηλαδή, να δουν το φως της δημοσιότητας κι άλλες τοποθετήσεις.

Πέραν την καυστικής ανακοίνωσης που προηγήθηκε. Ακόμη, στόχος του επίσημου ΠΑΟΚ είναι να αναπτύξει πιο δυναμική θέση στα κέντρα αποφάσεων και μαζί με άλλες ομάδες που -όπως λένε τα στελέχη του "Δικεφάλου"- έχουν τους ίδιους προβληματισμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο να καταθέσουν κοινές προτάσεις.

Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι σαφές ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει αλλάξει τακτική και βγαίνει με λογική απευθείας αντιπαράθεσης με Μαρινάκη, ΕΠΟ και Λίγκα, εκτιμώντας ότι μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει η κατεστημένη κατάσταση χρόνων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ