ΠΑΟΚ

Οι εκλογές της ΕΠΟ και η στάση του ΠΑΟΚ

Οι εκλογές της ΕΠΟ και η στάση του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποια είναι η θέση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ στο ζήτημα ηγεσίας που ανακινείται τις τελευταίες μέρες για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και στην ονοματολογία που έχει δημιουργηθεί.

Ολα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με την ΕΠΟ και το αν θα συνεχίσει η διοίκηση Σαρρή, έχουν φέρει στο προσκήνιο πολλά σενάρια, αλλά και ονόματα διαδόχων για την προεδρία της ομοσπονδίας, που "αγγίζουν" και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο επίσημος ΠΑΟΚ σημειώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στο οποίο να εκφράζει, έστω και ανεπίσημα, την στηριξή του, διαψεύδοντας κατά συνέπεια και το όνομα του Δημήτρη Κούκη που βγήκε στην δημοσιότητα.

"Αυτό που ενδιαφέρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διεύρυνση της εκλογικής βάσης, γιατί μόνο έτσι θα αναλάβει μία διοίκηση ευρείας αποδοχής την ηγεσία της ΕΠΟ", τονίζουν στα γραφεία της Τούμπας και παραπέμπουν στις θέσεις που έχει καταθέσει δημόσια ο ΠΑΟΚ σε όλα τα αρμόδια όργανα, εδώ και καιρό, και το ζήτημα των εκλογών της ΕΠΟ συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ