ΠΑΟΚ

Οι δοκιμές του Αναστασιάδη εν όψει Ντνίπρο

Οι δοκιμές του Αναστασιάδη εν όψει Ντνίπρο

Οι σκέψεις του προπονητή του ΠΑΟΚ με βάση όσα έγιναν στην προπόνηση της Δευτέρας (14/7).

Ασκήσεις τακτικής εν όψει του φιλικού αγώνα κόντρα στην Ντνίπρο την Τρίτη (15/7) είχε το πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (14/7). Κατά την διάρκεια αυτών, ο Άγγελος Αναστασιάδης χώρισε τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του σε δύο ομάδες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μία πρώτη εικόνα για το πως θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους Ουκρανούς.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ

Η κόκκινη ομάδα αγωνίστηκε σε σχηματισμό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μελίσσας και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Κωνσταντινίδης, Μαντούρο, Βίτορ και Ρατς. Μπροστά τους κινούνταν ο Παναγιωτούδης, έχοντας δεξιά του τον Γκολάσα και αριστερά του τον Μάρτενς. Ο Πόποβιτς έπαιξε ως δεξί εξτρέμ και μοναδικός προωθημένος ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης. Αριστερό εξτρέμ έπαιξε ένας 18 ομογενής, ο οποίος δοκιμάστηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

ΜΑΥΡΟΙ

Από την άλλη, η μαύρη ομάδα έπαιξε με ένα σύστημα που έμοιαζε πολύ με 3-4-3. Ο Γιακουμής ήταν στο τέρμα και τα τρία στόπερ ήταν οι Κατσικάς, Κιόσε και Σκόνδρας. Στα "φτερά" της άμυνας βρέθηκαν δεξιά ο Κίτσιου και αριστερά ο Ποζατζίδης, οι οποίοι ανεβοκατέβαιναν όλη την πλευρά. Στο κέντρο έπαιξαν οι Πολύζος και Σαββίδης, έχοντας στα αριστερά τους τον Πόζογλου και δεξιά τους τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης.

Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει έτσι

Είναι πολύ πιθανό η κόκκινη ενδεκάδα να είναι αυτή που θα χρησιμοποιήσει ο Αναστασιάδης σε ένα από τα δύο ημίχρονα στο παιχνίδι με την Ντνίπρο την Τρίτη (15/7), με μοναδική αλλαγή την προσθήκη κάποιου παίκτη στη θέση του 18χρονου υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή που δεν θα προπονηθεί ξανά με τον ΠΑΟΚ, αφού δεν εντυπωσίασε το τεχνικό τιμ.Όσον αφορά στην κόκκινη; Δεν αποκλείεται το σύστημα που επέλεξε ο Αναστασιάδης να είναι αυτό που παίξει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος του φιλικού με τους Ουκρανούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ