ΠΑΟΚ

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Βασιλείας δεν έρχονται στην Τούμπα

FC Basel's fans celebrate their team, Wednesday, Feb.19, 2003, during the Champions League match between FC Basel and RC Deportivo La Coruna in the St. Jakobspark in Basel, Switzerland.  (AP Photo/KEYSTONE/Dominik Pluess)
FC Basel's fans celebrate their team, Wednesday, Feb.19, 2003, during the Champions League match between FC Basel and RC Deportivo La Coruna in the St. Jakobspark in Basel, Switzerland. (AP Photo/KEYSTONE/Dominik Pluess) ASSOCIATED PRESS

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Βασιλείας, "Muttenzerkurve", ανακοίνωσαν ότι δεν θα ταξιδέψουν στην Τούμπα για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, αντιδρώντας στα ονομαστικά εισιτήρια.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Βασιλεία (24/7 - 20:30, 1/8 - 21:00) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, ωστόσο οι οργανωμένοι οπαδοί της ελβετικής ομάδας αποφάσισαν ν' απέχουν από το ματς της Τούμπας (24/7).

Ο λόγος που τα μέλη της "Muttenzerkurve" δεν θα ταξιδέψουν Ελλάδα είναι ότι αντιδρούν στα ονομαστικά εισιτήρια, όπως διατίθενται με βάση την ελληνική νομοθεσία.

"Οι ελληνικές Αρχές μας ενημέρωσαν ότι τα εισιτήρια για το ματς της Θεσσαλονίκης θα είναι ονομαστικά.

Όπως και στο παρελθόν και τα ματς με τη Ρόμα και την Παρί Σεν-Ζερμέν, αρνούμαστε την εγγραφή των ονομάτων μας και δεν θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδας. Όποιος πιστεύει στο οργανωμένο οπαδικό κίνημα, θα πρέπει να μπλοκάρει τέτοιες ενέργειες", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Photo credits:AP Photo/KEYSTONE/Dominik Pluess

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ