ΠΑΟΚ

Ο Χάβος κατέληξε στην 11αδα ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ προπόνηση Χάβος, Σαλπιγγίδης MOTIONTEAM

Σε ακόμα μία προπόνηση ο Μάκης Χάβος δοκίμασε το 4-2-3-1 με τα ίδια πρόσωπα λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των πλέι-οφ με τους πράσινους. Τι είπε στου ποδοσφαιριστές του.

Ο Μάκης Χάβος δείχνει να έχει καταλήξει στο σχήμα, αλλά και στα πρόσωπα που σκοπεύει να παρατάξει την ερχόμενη Κυριακή (8/5) στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τρίτης (3/5) δοκίμασε για μία ακόμη μέρα το 4-2-3-1, τοποθετώντας τους ίδιους 11 με αυτούς που ξεκίνησαν στο φιλικό με την Καβάλα.

Στο μίνι οικογενειακό διπλό στο πλαίσιο της προπόνησης στη Σουρωτή, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τοποθέτησε κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα παρέταξε (από αριστερά προς τα δεξιά) τους Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ετό.

Αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Βιτόλο και Γκαρσία, έχοντας μπροστά τους σε ρόλο "μπαλαντέρ" τον Βλάνταν Ίβιτς. Στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν οι Βιεϊρίνια (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά), με τον Αθανασιάδη να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

"Προσήλωση και σοβαρή δουλειά"

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Χάβος μίλησε για λίγο στους παίκτες του, αναφερόμενος στην προετοιμασία για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, διαδικασία που έχει μπει στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είπε στους "ασπρόμαυρους": " Συγχαρητήρια για την εικόνα σας στο φιλικό με την Καβάλα. Ήσασταν πολύ καλοί και σοβαροί.

Έχουμε μπει πλέον σε αγωνιστική εβδομάδα, κοιτάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο πρέπει να είμαστε απολύτως προετοιμασμένοι. Γι' αυτό ζητώ προσήλωση από όλους, σκληρή και σοβαρή δουλειά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ