NBA

NBA: Ο Χόλμγκρεν πήρε στο κυνήγι τον Λάιβλι για να του κάνει φάουλ και να τον στείλει στις βολές

NBA: Ο Χόλμγκρεν πήρε στο κυνήγι τον Λάιβλι για να του κάνει φάουλ και να τον στείλει στις βολές
PRINTSCREEN

Ο Χόλμγκρεν κυνηγούσε τον Λάιβλι για να του κάνει φάουλ, αλλά εκείνος έτρεχε για να τον αποφύγει για να μην πάει στη γραμμή για βολές. Ο ψηλός των Μάβερικς ωστόσο ευστόχησε και στις δύο, δίνοντας προβάδισμα νίκης στην ομάδα του στο Game 3 με τους Θάντερ.

Οι Ντάλας Μάβερικς λύγισαν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 105-101 και πήραν προβάδισμα στη σειρά των playoffs του NBA με 2-1.

Μία φάση που κέντρισε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού που παρακολούθησε το ματς ήταν το... κυνήγι του Τσετ Χόλμγκρεν στον Ντέρεκ Λάιβλι προκειμένου να του κάνει φάουλ, με τον τελευταίο να προσπαθεί να τον αποφύγει.

Όλα αυτά συνέβησαν κάτι λιγότερο από τέσσερα λεπτά για τη λήξη του αγώνα, την ώρα που οι Μάβερικς βρίσκονταν στο +4 (92-96).

Ο Χόλμγκρεν θέλησε να στείλει τον Λάιβλι στις βολές και υπήρχε λόγος, καθώς ο παίκτης των Μάβερικς δεν είναι ιδιαίτερα εύστοχος από τη γραμμή.

Συγκεκριμένα, στα φετινά playoffs μετρά 19/33 βολές, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε ποσοστό ευστοχίας της τάξης του 57%.

Εν τέλει εκείνος που χρεώθηκε με φάουλ ήταν ο Γουάλας, με τον Λάιβλι να πηγαίνει στη γραμμή και να ευστοχεί σε αμφότερες τις βολές για να μετατρέψει το 92-96 σε 92-98 σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα.

Μάλιστα, συνολικά στο παιχνίδι μέτρησε 8/12 βολές και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

TAGS NBA ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ