ΠΑΟΚ

Ο Βελής έστειλε την παραίτησή του

Ο Βελής έστειλε την παραίτησή του

Ο γνωστός τραγουδιστής, Λεωνίδας Βελής, με επιστολή που έστειλε στα γραφεία της Τούμπας εξηγεί τους λόγους αποχώρησής του από την διοίκηση της ΠΑΕ. Τι δηλώνει ο ίδιος στο Sport24.gr

Ο Λεωνίδας Βελής αποτελεί παρελθόν από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχεδόν ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έδωσε το παρών στο σημερινό άτυπο συμβούλιο της Τούμπας και με επιστολή που έστειλε μέσω fax γνωστοποίησε στον Θόδωρο Ζαγοράκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησής του την απόφαση να παραιτηθεί από το δ.σ.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στο Sport24.gr, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τους λόγους αποχώρησής του. Αρκέστηκε να δηλώσει: " Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, γι' αυτόν ήρθα στην ομάδα, όπως και για τον Θόδωρο Ζαγοράκη που μου έδωσε την τιμή να γίνω μέλος της διοίκησης. Τον σέβομαι απεριόριστα...".

Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο κ. Βελής στην επιστολή επικαλείται διαφορά φιλοσοφίας πάνω σε θέματα διοίκησης. Από τον επίσημο ΠΑΟΚ, μιλάνε για διοικητικό συμβούλιο που πρόκειται να γίνει και να συζητηθεί το θέμα της παραίτησης του Λεωνίδα Βελή, ο οποίος πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει αμετάπειστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τρεις μέρες ο Λεωνίδας Βελής είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Ζαγοράκη με θέμα δηλώσεις του με τις οποίες είχε εκφράσει τη διαφωνία του στις μετακινήσεις μελών της διοίκησης σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ, με έξοδα της ΠΑΕ

Η σκέψη του Μπόλονι σε Λίνο και Γεωργιάδη

Ο Λάσλο Μπόλονι δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ωστόσο δείχνει να έχει καταλήξει στο πλάνο αντιμετώπισής της ομάδας του Περιστερίου.

Είναι από τις λίγες φορές τη φετινή περίοδο που ο Λάσλο Μπόλονι απέφυγε να κάνει πρόβα ενδεκάδας πριν από επίσημο παιχνίδι. Ο Ρουμάνος τεχνικός τήρησε τη... μυστικοπάθεια όλης της εβδομάδας και την Παρασκευή (12/10) εξαντλώντας το πρόγραμμα σε ασκήσεις, μέσα από τις οποίες πάντως, έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του για τον αυριανό αγώνα.

Όπως είναι λογικό, ο προβληματισμός του 58χρονου προπονητή για την ενδεκάδα εντοπίζεται κυρίως σε δύο σημεία. Στο ποιος θα είναι ο παίκτης που θα χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και ποιες θα είναι οι επιλογές για τα άκρα της επίθεσης.

Οι απαντήσεις πιθανόν να βρίσκονται στα ονόματα των Λίνο και Γεωργιάδη. Ο Βραζιλιάνος είναι πανέτοιμος, όπως έδειξε και στο φιλικό με τα Γιαννιτσά και ο Μπόλονι μάλλον θα τον προτιμήσει από τον Σταφυλίδη (που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις), λόγω της εμπειρίας του.

Σε ό,τι αφορά στον Γεωργιάδη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά παρά το γεγονός ότι δεν τον έχουν εγκαταλείψει οι ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη, δήλωσε έτοιμος σε συζήτηση που είχε με τον Μπόλονι και πλέον ο Ρουμάνος σκέφτεται σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο, βάζοντας τον Βιεϊρίνια στα αριστερά.Στις υπόλοιπες θέσεις, λογικά, ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί σε συνταγή Ιωαννίνων.

Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Έτο δεξιά στην άμυνα και οι Μαλεζάς, Τσιρίλο στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Γκαρσία, Φωτάκης και Λάζαρ θα είναι οι τρεις κεντρικοί χαφ και ο Αθανασιάδης ο καθαρόαιμος φορ της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ