ΠΑΟΚ

Μεταγραφές όταν αδειάσουν θέσεις

Μεταγραφές όταν αδειάσουν θέσεις
MOTIONTEAM

Ζαγοράκης, Βρύζας, Κωνσταντινίδης και Μπόλονι συζήτησαν για αποδεσμεύσεις και πωλήσεις που θα φέρουν μεταγραφές στον ΠΑΟΚ, μετά το "καμπανάκι" Μαυροφρύδη στο άτυπο Δ.Σ. της ΠΑΕ

Το νέο σύστημα αδειοδότησης της UEFA έχει αλλάξει άρδην το σκηνικό (και) στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με το δύσκολο οικονομικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας, "αναγκάζει" όλες τις ομάδες να πάρουν τα μέτρα τους.

Στον ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό την σκληρή πραγματικότητα, γι' αυτό και επανασχεδιάζουν την πορεία τους προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο οικονομικός διευθυντής, Άλκης Μαυροφρύδης, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (9/12), σε άτυπο διοικητικό συμβούλιο, ανέλυσε το "σφιχτό" οικονομικό πλάνο που είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει η ΠΑΕ από 'δω και στο εξής.

Επιπλέον, ενημέρωσε τα στελέχη της διοίκησης για όσα αναφέρονται στο πόρισμα του ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή που όρισε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. τα στελέχη της διοίκησης, με επικεφαλής τον Θόδωρο Ζαγοράκη χάραξαν τις γραμμές πάνω στις οποίες θα στηριχθεί η συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ πιθανόν, την ερχόμενη Τρίτη (13/12), χωρίς ακόμη αυτό να είναι βέβαιο.

Αν αυτό συμβεί, τότε η ενημέρωση για το αγωνιστικό τμήμα από τους Βρύζα-Κωνσταντινίδη θα γίνει σε άλλο χρονικό διάστημα, λίγο πριν τις γιορτές.

Ζητείται ρευστό για μεταγραφές

Αμέσως μετά την άτυπη σύσκεψη της διοίκησης, Ζαγοράκης, Βρύζας και Κωνσταντινίδης είχαν σύσκεψη με τον Λάσλο Μπόλονι, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, ο οποίος διαμορφώνεται πάνω στο "σφιχτό" οικονομικό πλάνο που ανέλυσε ο Άλκης Μαυροφρύδης.

Τονίστηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνουν μεταγραφές αν πρώτα δεν αποχωρήσουν ορισμένα από τα "βαριά" συμβόλαια της ομάδας. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε με αποδέσμευση παικτών που δεν είναι στα πλάνα του Μπόλονι ή εμφανίζουν τάσεις φυγής (π.χ. Σπαντάσιο), είτε ακόμη και με πώληση ενός ή περισσοτέρων παικτών.

Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει έχοντας το αγωνιστικό του μπάτζετ στα τωρινά επίπεδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ