ΠΑΟΚ

Ο ρόλος του Γκολάσα

Ο ρόλος του Γκολάσα

Ο Αγγελος Αναστασιάδης καταστρώνει ήδη στο μυαλό του τα πλάνα για τον νέο ΠΑΟΚ με τον Γκολάσα να προορίζεται ήδη για ειδικό ρόλο από τον έμπειρο τεχνικό.

Σαφώς και πιο ασφαλή συμπεράσματα για το υλικό που έχει στα χέρια του ο Αγγελος Αναστασιάδης θα μπορέσει να βγάλει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχει καταστρώσει στο μυαλό του τα πρώτα πλάνα για τον νέο ΠΑΟΚ.

Στο διπλό της ανοιχτής για τα ΜΜΕ προπόνησης στο Ελατοχώρι την περασμένη Κυριακή, πολλοί από τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά από απόφαση του Αναστασιάδη δεν αγωνίστηκαν στις φυσικές τους θέσεις, αλλά σε εναλλακτικές. Για παράδειγμα, ο Μαντούρο τον οποίο προορίζει για μέσο, χρησιμοποιήθηκε ως σέντερ μπακ, ο Κατσικάς που παίζει συνήθως στο κέντρο άμυνας, έπαιξε ως αριστερός μπακ, ο Κϊτσιου που η βασική θέση του, πλέον, είναι αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα, αγωνίστηκε στα χαφ και ο Γκολάσα στα αριστερά της επίθεσης.

Για τον Ισραηλινό πρέπει, όμως, να διευκρινίσουμε ότι δεν θα έχει σαν πρώτο ρόλο την επόμενη περίοδο, αυτόν του αριστερού χαφ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τον προτιμά στον άξονα για να αναλάβει ρόλο οργανωτή, δίνοντάς του παράλληλα, ελευθερία κινήσεων μέσα στο γήπεδο, περιμένοντας απ' αυτόν να βγάζει τους επιθετικούς της ομάδας σε θέση βολής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ