ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ της αυτοκαταστροφής

Ο ΠΑΟΚ της αυτοκαταστροφής
Μπόλονι INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι παρουσίασε τρομερή έφεση στις... γκέλες στα παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες

Το αποκορύφωμα του αλλοπρόσαλλου αγωνιστικού προφίλ που συντηρούσε καθόλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου ήταν για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι στην Λιβαδειά.

Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι απέδειξε, με τον πλέον πειστικό τρόπο, για μία ακόμη φορά, ότι είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο και ειδικά απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες (με όλο το σεβασμό απέναντι στο Λεβαδειακό και τους υπόλοιπους αντιπάλους του) έχει τρομερή έφεση στα στραβοπατήματα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο ΠΑΟΚ έχασε 23 βαθμούς σε τέτοιου είδους παιχνίδια (εξαιρούνται οι αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ατρόμητο, τα ντέρμπι με τον Άρη που έχουν ιδιάζοντα χαρακτήρα και το ματς στην Ξάνθη που την περίοδο που έγινε η ισοπαλία δεν θεωρήθηκε άσχημο αποτέλεσμα), τους οποίους, αν τους είχε θα ήταν ισόβαθμος του Ούμπιακού (οι "ερυθρόλευκοι' τερμάτισαν με 73 και ο ΠΑΟΚ με 50).

Επειδή, όμως, κάποια λίγα αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να δικαιολογηθούν, καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε τουλάχιστον να είχε συγκεντρώσει από 17 έως 19 βαθμούς επιπλέον, να είχε ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό και να εθεωρείτο αυτός φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ας θυμηθούμε όμως τα απρόσμενα αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ:

Αγώνες Χαμένοι Βαθμοί

2η αγωνιστική: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 2-1 3

6η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0 2

9η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-0 3

11η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 0-0 2

12η αγωνιστική: Γιάννινα-ΠΑΟΚ 2-2 2

24η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Αστέρας 2-3 3

25η αγωνιστική: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-1 2

27η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Γιάννινα 1-2 3

30η αγωνιστική: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 4-3 3

Σύνολο: 23

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ