ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 800.000 ευρώ για Λούκας"

"Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 800.000 ευρώ για Λούκας"

Ο γενικός διευθυντής της Καρπάτι, Ιγκόρ Ντεντίσιν επιβεβαίωσε πλήρως τις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Ισπανού Λούκας. Συμπλήρωσε πως "μιλούσε και με Ολυμπιακό"

Πολύ μεγάλο θέμα με τον Λούκας Πέρεθ έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στην ομάδα της Καρπάτι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με εντολή του προπονητή της ομάδας, Νικολάι Κόστοφ δεν ακολουθεί το τρίτο προπονητικό καμπ της ομάδας και προπονείται μόνος του στο Λβιβ.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Ιγκόρ Ντεντίσιν να μιλήσει ανοιχτά για τις τάσεις φυγής του Λουκας από την Καρπάτι και να αναφερθεί και στην επίσημη πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ.

" Είναι νεαρός. Πιθανό να μην έχει αντοχές στους επηρεασμούς. Οι ατζέντηδες πάντα επηρεάζουν. Ο δικός του τού επέτρεψε να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, τη Βόλφσμπουργκ, τη Ντιναμό Κιέβου, τη Σπαρτάκ. Επισήμως, ο σύλλογος έλαβε προράσεις από τον ΠΑΟΚ, τη Λα Κορούνια και την Λουκέρνη.

Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 800.000 ευρώ στην ομάδας, η περίπτωση του ελβετικού συλλόγου απορρίφθηκε γατί ο παίκτης δεν ήθελε να πάει στη Λουκέρνη. Η Ντεπορτίβο πρόσφερε 75.000 ευρώ για δανεισμό έξι μηνών. Με δεδομένο ότι έξι μήνες μετά ο παίκτης μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο σε άλλο σύλλογο, ήταν ασύμφορο για μας". τόνισε ο Ντεντίσιν.

Πρόσθεσε σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον: " Ο Λούκας έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2013. Εμείς θα επιμείνουμε να εκπληρωθούν όλοι οι όροι του συμβολαίου μέχρι το τέλος. Είναι παίκτης της Καρπάτι, αν καταλάβει ότι δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά του και απολογηθεί στην ομάδα, θα καθίσουμε κάτω και θα συζητήσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ