ΠΑΟΚ

Ο Μπόλονι και η επέτειος της Στεάουα

Ο Μπόλονι και η επέτειος της Στεάουα
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λάσλο Μπόλονι δεν ξεχνά την κατάκτηση του Κυπέλλου πρωταθλητριών από τον ρουμανικό σύλλογο το 1986

Η Στεάουα με την κατάκτηση του Κυπέλλου πρωταθλητριών το 1986 έβαλε ανεξίτηλα την σφραγίδα της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μέλος εκείνης της ομάδας ήταν και ο Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος με αφορμή την επέτειο (7 Μαΐου) από την συγκεκριμένη επιτυχία και επειδή δεν θα μπορέσει την Δευτέρα (7/5) να δώσει το παρόν σε εκδήλωση για το γεγονός, έγραψε επιστολή στους πρώην συμπαίκτες του.

Μεταξύ άλλων στο κείμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα "gsp.ro" αναφέρεται:

" Η γενέθλια ημέρα μας. Κάθε χρόνο στα μέρη όπου βρίσκεται η ζωή μας, νιώθουμε τη μυρωδιά του κυπέλλου πρωταθλητριών και του Σούπερ Κάπ της Ευρώπης. Κάθε χρόνο στις 7 Μαΐου, είναι σαν να γιορτάζουμε μια ονομαστική εορτή. Είναι η χρονιά που το ποδόσφαιρο της Ρουμανίας απέκτησε ένα όνομα.

Είναι η ημέρα που η βασίλισσα της Ρουμανίας απέκτησε ευρωπαϊκή αναγνώριση. Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε; Περισσότερος από ένα τέταρτο αιώνα; Για όλους εμάς, είναι σαν να ήταν χθες. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω στην επέτειο".

Ο Μπόλονι συνέχισε στην επιστολή του: " Έφερα στο μυαλό μου την 7η Μαΐου, όπου κάναμε διάφορα μαγικά, περάσαμε όμορφες στιγμές και σας βλέπω ακόμη, νέους, γερούς, δυνατούς και σε φουλ φόρμα".

Αμέσως μετά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρει έναν προς έναν τους παίκτες που αγωνίστηκαν με την Στεάουα σε εκείνο τον τελικό, ενώ αναγνωρίζει και τη συμβολή του κόσμου που ώθησε την πρώην ομάδα του να πετύχει τη μεγάλη διάκριση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ