ΠΑΟΚ

"Ο Μουρίνιο τσέκαρε Κάτσε"!

"Ο Μουρίνιο τσέκαρε Κάτσε"!
INTIME SPORTS

Ακούγεται απίστευτο, όμως αυτό υποστηρίζει η ιταλική "iltempo" για την περίοδο που ο "Special one" ήταν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης!

Τα δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο σχετικό με το ενδιαφέρον, κυρίως, της Λάτσιο για τον Έργκους Κάτσε είναι πλέον σχεδόν καθημερινά και κατά συνέπεια δεν προκαλούν έκπληξη.

Ωστόσο, ένα από αυτά που φιλοξενεί η ιστοσελίδα της εφημερίδας "Il Tempo", υποστηρίζει ότι την περασμένη εβδομάδας, για αρκετές εβδομάδες, τον μέσο του ΠΑΟΚ παρακολουθούσε η Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο.

Στο σχετικό κείμενο αρχικά σημειώνεται ότι τα βλέμματα όλων στην Λάτσιο, και κυρίως του Αλβανού αθλητικού διευθυντή της ομάδας της Ρώμης, Ίλι Τάρε είναι στραμμένα στον Κάτσε.Ο γεννημένος το '93 μέσος του ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει αποσπάσει τα κολακευτικά σχόλια του Ιταλού Ομοσπονδιακού τεχνικού της, Ντε Μπιάσι.

Προσθέτει ότι πιθανόν η Λάτσιο θα ενδιαφερθεί τον Γενάρη για τον Κάτσε (δινοντας την λανθασμένη πληροφορία ότι το συμβόλαιο του νεαρού μέσου με τον ΠΑΟΚ τελειώνει το καλοκαίρι).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ