ΠΑΟΚ

Ο Μάρτενς που... δεν πείθει

Ο Μάρτενς που... δεν πείθει
INTIME SPORTS

Ο Μάαρτεν Μάρτενς, όπως την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος είναι μακριά από το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και κινείται σταθερά σε... ρηχά νερά. Ποιοι οι αριθμοί του κατά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Αγωνίστηκε ως βασικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δίχως να ικανοποιήσει ενώ στο τελευταίο ματς με την Γκινγκάμπ πέρασε ως αλλαγή στο 55' χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο λόγος για τον Μάαρτεν Μάρτενς, ο οποίος σταθερά κινείται σε... ρηχά νερά (τόσο την περσινή, όσο και την φετινή σεζόν) και ακόμη δεν έχει "πείσει" για την αγωνιστική του ποιότητα. Από την Αλκμααρ ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στον ΠΑΟΚ, ωστόσο εξακολουθεί να "ψάχνεται".

Υπάρχει βέβαια το... ελαφρυντικό των τραυματισμών του αλλά όπως και να έχει, αυτό δεν μπορεί να "δικαιολογήσει" σε απόλυτο βαθμό το ότι μέχρι στιγμής δεν ικανοποιεί. Οσο για τους αριθμούς του στον "Δικέφαλο"; Αρκετά "φτωχοί"... Πέρυσι (σ.σ. στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14) έπαιξε σε 9 ματς έχοντας ένα γκολ (σκόραρε απέναντι στον Ηρακλή) και μηδέν ασίστ ενώ φέτος (σεζόν 2014-15) έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια έχοντας επίσης ένα γκολ (σκόραρε απέναντι στην Ζίμπρου) και μηδέν ασίστ.

Πέρα από τα νούμερά του, το χειρότερο στην περίπτωση του Μάρτενς είναι πως δεν δείχνει κάτι στα ματς που έχει παίξει ώστε να φανεί πως ανεβάζει στροφές και πως γίνεται καλύτερος. Λόγω των αρκετών αγώνων που έχει στο εξής ο ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ) και εξαιτίας του ότι ο "Δικέφαλος" -αντικειμενικά- δεν έχει "βαθύ" ρόστερ, λογικά ο Βέλγος θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες από τον Αγγελο Αναστασιάδη και καλείται να τις "αρπάξει" από τα μαλλιά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ