ΠΑΟΚ

Ο Λάζαρ των... σκαμπανεβασμάτων

Ο Λάζαρ των... σκαμπανεβασμάτων
INTIME SPORTS

Ο Κοστίν Λάζαρ που αποτελεί την πιο πετυχημένη μεταγραφή του ΠΑΟΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και η ανάγκη να σταθεροποιήσει την απόδοσή του την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Οι παίκτες που ενίσχυσαν τον ΠΑΟΚ για την σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως ικανοποίησαν με την απόδοσή τους.

Αν κάποια από τις μεταγραφές του "Δικεφάλου" άρεσε περισσότερο από κάθε άλλη και θεωρείται η πιο πετυχημένη ήταν αυτή του Κοστίν Λάζαρ.

Δείτε τον φορ του ΠΑΟΚ, Φρεντερίκ Νιμανί, σε ρόλο... ράπερ.

Ο Ρουμάνος υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με πρώτο "στόχο" να καλύψει το κενό του Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Βιτόλο... ξεχάστηκε

Αν εξαιρέσει κανείς το ότι κάποιες στιγμές φαίνεται να υστερεί ανασταλτικά, σε γενικές γραμμές έκανε να ξεχαστεί... γρήγορα ο μέσος του Παναθηναικού.

Γενικώς ο Ρουμάνος έδειξε να είναι ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες, που έχει την ικανότητα να προωθείται και να γίνεται απειλητικός για τις αντίπαλες άμυνες, ενώ έχει έφεση και στις ασίστ.

Πολλές φορές "μοίρασε" με... μαεστρία το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και έδωσε σχεδόν έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Πράγμα που έλειπε πολύ από τον Βιτόλο, ο οποίος πάντως αμυντικά τα πήγαινε περίφημα.

Οι φετινές εμφανίσεις του Λάζαρ τον έκαναν να είναι... μόνιμος στις κλήσεις όσον αφορά την Εθνική Ρουμανίας, ενώ υπήρξε έντονα η φημολογία πως τον "κοιτά" ο Ολυμπιακός εν όψει της νέας σεζόν.

Οι μεταπτώσεις στην απόδοσή του και τα λάθη

Πάντως ο Λάζαρ είναι γεγονός πως υστερούσε σε σταθερότητα και εδώ ακριβώς θα πρέπει να βελτιωθεί εν όψει της ερχόμενης χρονιάς. Ο Ρουμάνος σε κάποια ματς δεν ήταν αυτός που ξέραμε, ούτε και πλησίαζε στο επίπεδο που ήθελαν όλοι στον ΠΑΟΚ .

Για την ακρίβεια ήταν σκιά του εαυτού του και αυτό είχε άμεση επίπτωση στην απόδοση του "Δικεφάλου" στην μεσαία γραμμή αφού ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είχε το στήριγμα που θα έπρεπε.

Ο Λάζαρ δεν απέδιδε καλά στο οργανωτικό κομμάτι, ενώ γενικώς έκανε πολλά λάθη. Είναι χαρακτηριστικό πως στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι δεύτερος πίσω από τον Αλβες Λίνο.

Γενικώς σε μια θέση όπως αυτή του αμυντικού χαφ που είναι καθοριστική για την απόδοση μιας ομάδας, είναι στα πλην εάν ένας παίκτης κάνει πολλά λάθη.

Και σίγουρα σε αυτό τον τομέα και γενικά ανασταλτικά θα πρέπει να βελτιωθεί ο Λάζαρ την νέα σεζόν. Αλλωστε οικονομική δυνατότητα για απόκτηση βασικού αμυντικού μέσου δεν φαίνεται πως υπάρχει... Επομένως αυτός και πάλι θα αποτελέσει το δίδυμο της μεσαίας γραμμής με τον Γκαρσία.


Οι αριθμοί του...

Σούπερ Λίγκα:
Συμμετοχές 26/ Γκολ3


Κύπελλο:
Συμμετοχές 3/ -


Ευρώπη:
Συμμετοχές 10/ Γκολ 1


Σύνολο:
Συμμετοχές 39/ Γκολ 4/ Ασίστ 5

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ