ΠΑΟΚ

Ο Κοντρέρας στην προεπιλογή της Χιλής για το Copa América

Ο Κοντρέρας στην προεπιλογή της Χιλής για το Copa América
Κοντρέρας INTIME SPORTS

Το όνομα του Πάμπλο Κοντρέρας βρίσκεται ανάμεσα στα 28 της προεπιλογής της Εθνικής Χιλής για το Copa América. Απίθανο να "κοπεί" από την τελική αποστολή θεωρούν οι συμπατριώτες του.

Ανάμεσα στους 28 παίκτες που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Χιλής, Κλαούντιο Μπόργκι, για τα φιλικά προετοιμασίας εν όψει Copa América, βρίσκεται ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 31 Μαΐου στο προπονητικό κέντρο του "Χουάν Πίντο Ντουράν" και θα ακολουθήσουν δύο φιλικά με την Εσθονία στις 19 Ιουνίου στο Σαντιάγο και με το Εκουαδόρ στην Ασουνθιόν στις 23 του ίδιου μήνα.

Μετά τα δύο αυτά παιχνίδια ο Μπόργκι θα "κόψει" έξι ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν θα έχει στην αποστολή για το Copa América που ξεκινά στις1/7.

Πάντως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Λατινική Αμερική πολύ δύσκολα ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για αυτήν την σπουδαία διοργάνωση.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Εθνικής Χιλής:

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Σοσιεδάδ), Μιγκέλ Πίντο (Άτλας), Γκαρθές (Κατόλικα), Ολιβάρες (Κόλο - Κόλο)

Αμυντικοί: Γιάρα (Γουέστ Μπρομ), Πάμπλο Κοντρέρας (ΠΑΟΚ), Βάλτνο Πόνσε (Κρουζ Αζούλ), Βιντάλ (Λεβερκούζεν) Εστράδα (Μονπελιέ), Ρόμο (Παλεστίνο)

Μέσοι: Μέντελ (Σεβίλλη), Μιγιαρ (Κόλο- Κόλο), Καρμόνα (Αταλάντα) Σέιμουρ (Ουνιβερσιδαδ ντε Τσίλε), Σίλβα (Κατόλικα), Ίσλα (Ουντινέζε), Φιέρο (Φλαμένγκο), Μενέσες (Κατόλικα), Ματίας Φερνάντεζ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Βαλντίβια (Παλμέιρας), Λουίς Χιμένεζ (Τσεζένα), Μποσεζούρ (Μπέρμινχαμ), Γκουτιέρεζ (Κατόλικα)

Επιθετικοί: Αλέξις Σάντσες (Ουντινέζε), Μαουρίτσιο Πινίγια (Παλέρμο), Εστεμπάν Παρέδες (Κόλο-Κόλο), Ουμπέρτο Σουάζο (Μοντερέι), Κάρλος Μουνιόθ (Σαντιάγο Γουόντερερς)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ