ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν, το ντέρμπι & το Μουντιάλ της Ρωσίας

Ο Ιβάν, το ντέρμπι & το Μουντιάλ της Ρωσίας

Σε πολλά επίπεδα μοιράζει τη δράση του ο νέος μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε για τα καλά στη ζωή μας από την ώρα που έβαλε 10 εκ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ανέλαβε τα ηνία του ιστορικού συλλόγου.

Έκτοτε μαθαίνουμε καθημερινά την πλούσια δράση του στην αθλητική και κοινωνική ζωή της Ρωσίας και ειδικά στην περιοχή του Ροστόφ που βρίσκεται η έδρα των επιχειρήσεων του.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας, μετά την μικρή Ολυμπιάδα που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στην ρωσική πόλη την περασμένη Κυριακή, κάνει ό,τι μπορεί για να αποτελέσει το Ροστόφ μία από τις πόλεις στις οποίες θα διεξαχθούν αγώνες του Μουντιάλ του 2018 που θα διοργανώσει η Ρωσία. "Στην πόλη μας όλοι, νέοι και γέροι, αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Αξίζει να γίνουν αγώνες του Μουντιάλ εδώ" δήλωσε πρόσφατα σε μία συνέντευξή του σε ρωσικό μέσο.

Σήμερα η οργανωτική επιτροπή των του Μουντιάλ του 2018 θα ανακοινώσει τις 11 ρωσικές πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Σαββίδης θέλει να δει το Ροστόφ να συγκαταλέγεται σ' αυτές.

Βλέπει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

Επίσης, θέλει να δει και τον ΠΑΟΚ να κερδίζει το πρώτο ντέρμπι επί των ημερών του και μάλιστα από τος κερκίδες της Τούμπας. Στο διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει θέματα που αφορούν στην οργάνωση της ΠΑΕ και ενδεχομένως να δώσει το στίγμα των σκέψεών του για τη νέα διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης είχε και τις τελευταίες μέρες επαφές για το θέμα της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ