ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται για Αστέρα και νέο δ.σ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται για Αστέρα και νέο δ.σ.
Σαββίδης

Στην ΠΑΕ συζητούν τις λεπτομέρειες παρουσίας του Σαββίδη στην Τούμπα. Τι άλλο φέρνει η νέα άφιξή του..

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι την Κυριακή (16/9) στην Τούμπα για να δει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει πάρει την απόφασή του να ταξιδέψει εκ νέου στη Θεσσαλονίκη και μόνο αν προκύψει κάποια επείγουσα επιχειρηματική υποχρέωση δεν θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη, χθες συζητιόταν οι λεπτομέρειες της παρουσίας του 53χρονου επιχειρηματία στην Τούμπα την Κυριακή.

Βέβαια, ο αγώνας με τον Αστέρα δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ο Σαββίδης θα ταξιδέψει από τη Ρωσία. Στην ατζέντα του υπάρχουν επαφές με τον Ζήση βρύζα για το ζήτημα της επόμενης διοίκησης Πρωτοδικείου που θα φέρει τη δική του έγκριση.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, από μία πρώτη συζήτηση που είχε με τον Βρύζα το περασμένο Σάββατο, πρόθεση του Σαββίδη είναι να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων διατηρώντας μόνο τον νυν πρόεδρο (στο ίδιο πόστο) και ίσως κάποιο ακόμη από τα στελέχη της τωρινής διοικησης, πέρα, βέβαια, από τον Άντον Κοντάρεφ.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο σχηματισμός του νέου δ.σ. να προχωρήσει νωρίτερα από τη λήξη θητείας του υπάρχοντος (σ.σ. στα μέσα Νοεμβρίου).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ