ΠΑΟΚ

Ο... δωδέκατος παίκτης με την ΑΕΚ

Ο... δωδέκατος παίκτης με την ΑΕΚ
"Φρίουλι" η αλλιώς... Τούμπα!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε αντίθεση με άλλα ματς δεν γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Λάσλο Μπόλονι στο ντέρμπι με την "Ενωση", ανέβασε για τα καλά τα... ντεσιμπέλ και φρόντισε να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τον Ρουμάνο τεχνικό (vids)

Μπορεί η Τούμπα να μην γέμισε στο ματς με την ΑΕΚ, όμως ήταν... έδρα. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, στάθηκαν κοντά στους παίκτες του Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου... δεν τους ξέχασε.

"Κάτι που δεν θα ήθελα να ξεχάσω είναι ότι είχαμε άλλη μία ωραία παράσταση από τους φιλάθλους μας. Τους ευχαριστούμε. Η αγάπη τους μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στη νίκη και ίσως ήταν αυτή που οδήγησε τον Σταφυλίδη σε αυτή την ενέργεια", είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός. Και μάλλον δεν είχε άδικο...

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ προσπάθησε πάρα πολύ κατά την διάρκεια του αγώνα να δώσει ενέγεια και ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Οι τελευταίοι μπορεί να μην "προκάλεσαν" με την ικανοποιητική απόδοσή τους τον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε να ανεβάσει τα... ντεσιμπέλ του γηπέδου, ωστόσο αυτά ήταν σταθερά ψηλά.

Οι οπαδοί των "ασπρόμαυρων" δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν υπέρ της ομάδας τους και ειδικά στο δεύτερο μέρος που ο ΠΑΟΚ έδειχνε να μην "πατάει" καλά στο ματς, η κερκίδα ήταν... αυτή που έπρεπε.

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να μην σταθεί κανείς στην αρκετά μεγάλη προσέλευσή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε σύγκριση με άλλα ματς, με την Τούμπα έτσι να θυμίζει το γήπεδο που σχεδόν πάντα σφύζει από ζωή και έχει έναν δυνατό παλμό. Πράγμα που έλειψε, είναι η αλήθεια, σε προηγούμενα ματς του ΠΑΟΚ...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ