ΠΑΟΚ

Ο "διψασμένος" Ρατς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Τα εξαιρετικά εργομετρικά του Ρουμάνου μπακ Ραζβάν Ρατς και τα πρώτα δείγματα γραφής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κώστας Πετρωτός

Ο Ραζβάν Ρατς ήρθε στον ΠΑΟΚ μετά από περίπου δέκα χρόνια παρουσίας σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο με την φανέλα της Σαχτάρ. Κάτι που φάνηκε από την πρώτη του, κιόλας, προπόνηση με την φόρμα του "δικεφάλου".

Ο Ρουμάνος μπακ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει προπονήσεις με μπάλα την Τρίτη (15/7), αλλά τελικά έγινε δεκτή η επιθυμία του και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα από χθες.

Ο Ρατς είναι "διψασμένος" να αγωνιστεί γι' αυτό και ζητούσε επίμονα να παίξει με μπάλα. Από τα εργομετρικά του αποδεικνύεται, εξάλλου, ότι είναι "ταύρος" και πως έρχεται από υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο. Αυτός ήταν και ο λόγος που στον ΠΑΟΚ δεν ανησύχησαν και τον άφησαν να μπει πιο νωρίς στις προπονήσεις.

Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι προχώρησε στην απόκτησή του, παρά το γεγονός ότι είναι 33 ετών. Αναγνώρισε σε αυτό τον παίκτη ότι έχει τον πρωταθλητισμό μέσα του και ότι είναι σε πολύ κατάσταση σωματικά, ενώ οι άνθρωποι του "δικεφάλου" είχαν συλλέξει πολλές καλές συστάσεις και για τον χαρακτήρα του.

Τρέξιμο στο δάσος με... τετράποδο guest star

Η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα video με τρέξιμο των παικτών στο δάσος, με το πρόγραμμα να διακόπτεται για λίγο λόγω ενός... σκυλιού. Δείτε το VIDEO:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ